“De Intensive care,” online beschikbaar tegen betaling

Uit de documentatie voor “intensive care” ik heb al gemeld vaker en daarom ben ik nu weer de samenvatting van de inhoud.

Sindsdien heb ik gerapporteerd over de film, ik word gevraagd om van tijd tot tijd, of en waar u kunt kijken naar de film. Na de uitzending op ZDF aan het begin van dit jaar, hij werd gezien voor 7 dagen in de media en dan af en toe in kleine theaters.

In de tussentijd is er een andere mogelijkheid, de documentaire “intensive care” online bekijken: Op het platform onlinefilm.org u kunt kijken naar de Film nu voor een vergoeding van € 12,50 online. U kunt betalen via ideal, Paypal of credit card.

Ik heb zelf nog niet geprobeerd, maar sinds ik heb gezien dat de film op dat moment in de bibliotheek. Wie heeft hem gemist maar en hem nu, maar zou graag zien, heeft nu de kans.

Link: http://onlinefilm.org/de_DE/film/58770

De filmmaker, Eva Wolf en haar camera man Michael wierook in vier maanden als een waarnemer op een intensive care unit van het ziekenhuis Charité in Berlijn, bracht verpleegkundigen en Artsen in hun werk.

Film preview (Flash Player mogelijk niet beschikbaar op mobiele apparaten):

Als iemand gebruik maakt van de Service, ik zou blij zijn over feedback over de vraag of de Look van de film werkt op het platform gemakkelijk.

Geef een reactie