2010 zal spannend worden

Ik hoop dat jullie allemaal een goed en gezond in het nieuwe jaar gleed!

Wat ik verwacht van 2010? Ten eerste, het is belangrijk voor mij, ik ga er in de lente van mijn examen. In een paar dagen, de schriftelijke examens beginnen en ik ben al erg enthousiast om te zien hoe het zijn uitgevoerd. Ik heb in het algemeen een relatief goed gevoel, zelfs als de stof is nog steeds een beetje ontbreekt. Verpleegkundige theorieën en de juiste dingen vind ik moeilijk om te leren, want het komt in de praktijk zelden in contact. Maar toch gaat het terug om te Leren…

En na het afstuderen, ik hoop voor een Universiteit of een vaste baan op het Station (ZIJN voorkeur). Ik zou beide zeer tevreden.

En wat is gepland in 2010: ik wil graag opnieuw een reis in de VS – mij van het benzinestation koffie, de domme Yanks, de gouwe Ouwe zender op de Radio en de Uitgestrektheid van het land ontbreekt. Daarnaast is de verloting van de laptop worden gehouden zo snel – en dat is ook een kleiner Evenement in 2010.

En ik ben erg enthousiast over wat nog moet komen dus alles wat ik kan zeggen is…

Geef een reactie