Advies voor lau en de SD-arts voordelen.

Mijn lieve farmaceutische assistant (PA) heeft dit besproken gisteren, over een half uur doorgebracht met een jonge man (midden 20) en uitgebreid antwoord te geven op al zijn vragen… op het einde kocht hij niets, en ze was zo klaar, dat ze een pauze nodig.

Ik schetste het Probleem in het kort: Hij was een koude, fulmineert hij de laatste paar keer hebben voor eeuwig duurde totdat hij ging op de rug (dat is waarschijnlijk de Kamers samen), en nu heeft hij geen pijn, vooral een Kras in de nek, net voor de nek en aan zijn sinussen begon te worden van problemen, maar nog steeds niet echt koud … en hij wilde iets, het werkt, maar het moet plantaardige en niet alleen symptoombestrijding, maar tegen de oorzaak.

“Goed,” – zei ik dan “en dan heeft hij de beste stoppen met Roken.”

PA: “Ja, dat is wat ik heb gezegd, maar alles wat ik bood hem anders … hij vraagt mij om in Detail te gaan over van alles, ik had om het op te schrijven is voor hem een deel, en in het einde, hij wilde er niets van.”

Frustrerend.

En vandaag komt hij weer grijnzend op mijn farmaceutisch assistent … maar ik ben dichter bij, en neem hem op voordat hij begint haar weer te zien.

Hij grijpt me twee middelen op tafel: de vogel salie keel spuiten en Sinupret forte tabletten: “ik heb gisteren van mijn huisarts.”

Ah ja? De dosering van de etiquette van de arts.

Hij: “Is dat goed? Wat kan ik doen dan?”

Nu, na gisteren is het mij duidelijk wat dit is, dus … ik zal het kort en krachtig (ik weet immers zijn probleem): “Het is in het … die is goed … en … Heb je nog andere klachten …?”

Hij: “Nee …”

Ik: ‘dit is het juiste ding om te doen. U genoeg, de beste koffie, drankje, probeer tot rust en laat uw immuunsysteem te werken.”

Hij: “heb ik ook gestopt met Roken.”

Me: “Geweldig.” (sinds gisteren🙂 ) “Als u niet wilt dat een koffie of iets anders …?” (Het schudden van het hoofd)” … dan was het. Kom je terug als er iets verandert.”

En ik wees hem.

Hij draaide zich om uit te gaan van twee keer om te kijken na mijn Pharma asistentin (Ja, ik weet dat is mooi en leuk … en ook zeer vergevingsgezind.) Maar op de achtergrond verdwenen. Ze komt weer als hij buiten is.

PA: “Wat was dat?”

Ik: “Hij bracht precies de middelen die je hem gisteren aan te raden om de huisarts.”

PA: “Wat?!?”

Ik: “Ja. Hij kreeg U te adviseren en gingen vervolgens naar het huis van de dokter, en hij heeft hem precies.”

 

Mooi.

Nee – hij kwam terug, geen Kans was in de zaak te verkopen iets voor hem. Het wilde alleen maar praten weer met de mooie PA. Dit zou dan opnieuw worden doorgegeven half uur nadat hij was terug zonder iets anders. Ik geef om je.

Geef een reactie