Boeken voor de verpleeg – mijn aanbevelingen

Als je start met de opleiding tot a-verpleegkundige/in, dus de vraag is, welke boeken moet je nu kopen, naar de rust van het Geweten op zijn minst een beetje. De selectie hieronder zijn mijn persoonlijke aanbevelingen – elke één van hen is het geld waard!

Als je start met de opleiding tot a-verpleegkundige/in, dus de vraag is, welke boeken moet je nu kopen, naar de rust van het Geweten op zijn minst een beetje. De selectie hieronder zijn mijn persoonlijke aanbevelingen – elke één van hen is het geld waard!

Maar ik ben ook zeer tevreden over het andere boek aanbevelingen! Ik hou van goede boeken!

nul

Update:

Ik zou nog een paar toevoegingen aan een aantal van de boeken:

Huis van God:

Als u werkt in het ziekenhuis, dus u zou dit boek moeten lezen. Maar ik beveel het lezen van het eerste, als men zich heeft gevormd uit een beeld van de omstandigheden in de ziekenhuizen en in de gezondheidssector.

Zorg vandaag:

Zeker een klassieker en wordt door velen beschouwd als de scholen van de verpleging als het examen basis – Je hebt wat geschreven is in het examen en het is in de zorg van vandaag, dus de punten zijn van jou!

Geef een reactie