Denk aan de Apple iPad

Alleen vandaag vond ik het tijd om mij de Keynote van Apple horloge, Steve Jobs de nieuwe IPad gepresenteerd. En ik moet zeggen dat ik denk dat het is eigenlijk geweldig. Ik ben een zeer tevreden Gebruiker van de iPod Touch G2, en de iPad is gewoon een grotere iPod Touch. Het voordeel zie ik in de lange gebruiksduur van de accu en de bijbehorende stand-by tijd. In tegenstelling tot een Netbook, de iPad rechtstreeks zou worden “klaar-voor-gebruik”, als ik schrijf, bijvoorbeeld, snel een e-Mail of een adres wilde bekijken. Voor sommige dingen, het Display van de iPod Touch is te klein. Ook vind ik de iBook heel interessant zijn. Ik heb op een zwart-wit Palm gestart om eBooks te lezen en vond het erg comfortabel. En het Scherm van de iPad maakt de indruk, alsof het eBook te kunnen lezen voor het plezier. Dus ik ben erg opgewonden om te zien dat de iPad en de vangst ooit op te slaan.

Geef een reactie