Dit is te ingewikkeld voor mij.

Telefoon. Onze stagiair (Le). Het is nog niet te lang, dus je kan haar vergeven voor het niet helemaal optimaal call management.

Een man (EiMa): “Goede dag, kan je om me een broncho-vaxom®?”

(Kleine plug: dit was voordat het was hier zonder een recept. Een van de middelen van het immuunsysteem op een paar van de verkoudheid bacteriën voor te bereiden. Het bevat bacteriële componenten – bijna een polio vaccin)

Le: “Ja– moet je een klein of een groot pakket?”

EiMa: “ik weet niet, mijn vriend heeft me aanbevolen. Ik wil genezen.”

Le: “ik zal kijken, zoals … oh. Het recept moet.”

EiMa: “heb ik niet … maar ik ben net uit de telefoon met de dokter. Hij zegt dat ik kan nemen en ik moet om het te krijgen in de apotheek.”

Le: “een momentje, ik moet snel vraag de apotheker.”

Ze vertelt me en ik leg haar uit dat ik bereid ben om op te geven zonder een recept, ik heb het in te voeren, op het moment dat je pick-up een paar dingen vragen. Ik leg haar uit hoe je moet nemen wat ze geeft aan hem.

Le: “ze zegt dat ik het kan Bestellen. Zo … normaal duurt het 3 maanden lang, elke 10 dagen in de maand, dus dat zou de capsules voor een kuur van 30 – een grote verpakking.”

EiMa: “Oh, heel goed, ik neem dat.”

Le: “ik zal het voor u worden besteld. Wat is je Naam eigenlijk?”

EiMa zegt dat het haar.

Le: “Oké. Ik kan het niet vinden in de Computer. Als wij het maken, hebben we, want het recept is het invoeren van toepassing zijn in uw naam, de apotheker zal u vragen een paar dingen. U brengt de KK-kaart, alstublieft.”

EiMa: “Maar ik zal het betalen in cash!”

Le: “Ja, maar het is eenvoudiger in te voeren.”

EiMa: “Dit is te moeilijk voor mij. We verlaten het.”

En hangt op.

Kort daarna, het medium over-the-counter. Maar het was te laat voor deze meneer.

Geef een reactie