Duitsland houdt worstjes

“Duitsland is worst” zoals het was stralend me in het gezicht van deze ochtend, toen ik het opende de krant vol verwachting, en nieuws! (nieuws Geile zou beter klinken, maar voor mij zijn al die Anglicismen hangen dus om de nek). En ik dacht dat rechtstreeks tot mij, maar “nee” – dus, ik persoonlijk zijn het de worst verkoopster van de spaarmarkt me ontnomen op de prille leeftijd van 7 jaar met je onderdompelen in een worst met de hand gedrukt in mijn handen van kinderen, niet een worst voor me en ik wil je ook veel. Er is een heerlijke curry worst is niet aan mij lieve schat, met je weet sinds, sinds wanneer de datum van minimale houdbaarheid is overspoeld, maar dit is nu een ander onderwerp. Dus wat mij, al deze generalisaties nu meer en meer, en meer in het bijzonder in verbinding met Duitsland zijn niet eenvoudig. Propaganda-technisch goed verspreid door de bekende Boulevard-magazine “afbeelding”. Ik Ja, “Duitsland worst” (de stand-in BBC news-mei, dus ik lees geen beeld, dus dat is gevonden) is nog steeds heel mooi, maar ik vond het zeer pijnlijk, zo was ik opeens voorgeschoteld, dat zelfs nu Duitsland is de Paus. Dus ik vind het niet wilt worden met deze man, afkomstig uit dezelfde Regio als onze kostuums mummie Stoiber en dan ook de hele tijd net als de andere nacht. Maar deze “Duitsland houdt worst” heeft tickled me nog denken aan iets heel anders van mijn Hersenen, en hoewel de Kop “Duitsland lijkt de Benen” – dat vond ik eerder geschikt. Dan zou zijn geweest in de media, iets wat echt Waar is en niet gewoon altijd dit sluit gekef van de duitse feed zo verkeerd. Goed, nu is het kouder weer en de hele Zaak opnieuw in de cache een beetje meer.

Geef een reactie