Ga naar het ziekenhuis. Hetzelfde.

Na mijn deel van het gesprek met een oudere vrouw die viel in een warenhuis op de roltrap en ik, dat ze moeten worden onderzocht en eventueel behandeld. Alleen: hoef je niet wilt.

Pharmama:

“Ik begrijp dat je graag naar het ziekenhuis. Ik begrijp dat u verplichtingen hebben … Ja, uw man kan niet goed lopen, alleen, Ja, de aankopen hebben om naar huis te gaan, Ja … maar: ze behoren tot het ziekenhuis en snel!

U bent op een bloedverdunner – zie ik de plekken op haar armen, en ze had een zware val. Heeft u een scheur op het voorhoofd en in de ogen, het bloedt …. Dat zie ik, Ja. Nu, gelieve te verduidelijken, als het bloeden alleen aan de oppervlakte of ook dieper, want dat zou niet goed zijn .

Ja, zei ik, dat zie je op het ene oog, goed … je niet wilt maar nog steeds verliezen van de ogen licht van het andere oog, of?

. En nu ik bel je een Taxi, die zal brengen u beiden, u en uw man thuis, waar de aankopen kunnen verlaten en vervolgens op de directe route naar het ziekenhuis.

Ok? GOED !”

Dank u.

Geef een reactie