Gewoon een Data Travel pack heeft geactiveerd is …

Feestdagen en telefoon kosten – wij Zwitserse zingen een lied. Als het je nog niet opgevallen maar: Bellen met uw eigen telefoon in het buitenland is duur. Ga op het Internet … het gaat in het geld. Snel. In Thailand had ik de tijd, want ik was op zoek naar een adres – sinds het bericht kwam na ongeveer 5 minuten: “je hebt net de grens van de data roaming bedrag van 50 CHF voor de huidige maand. U kunt gebruik maken van de Data Roaming Limiet (200 CHF) meer dataverkeer.”

Anders, loopt u het aanbod van deze leuke pakketten, zoals “de Gegevens Travel 200 MB pakket voor slechts CHF 33.-“(Thailand, 2015, Swisscom), de schakel je zou kunnen. Voor, natuurlijk.

Je kunt je voorstellen dat ik op de iphone data roaming-en mobiele data-wanneer schakel ik in de vakantie is meestal een eenvoudige en me beperkt om te surfen, waar het beschikt over gratis Wi – Fi in de Hotels.

Deze zomer heb je iets veranderd, zo heb ik op een uitstapje over de grens naar Duitsland voor dit bericht:

“Gewoon een data geactiveerd werd het pakket “Standaard Tarief 10MB EU”. Zodra het volume is opgebruikt, zal het automatisch activeren van een nieuwe data-pakket. Hun opgebouwde kosten van dataroaming voor de huidige maand bedraagt CHF 4.5 …”.

Wat mij ergerde, omdat enorm: ik heb het bericht alleen, want ik heb de schakelaars op de limiet en op de iPhone … ik heb niet gebeld, geen smsje, was op het Internet. Mogelijk worden sommige App is begonnen maar het contact met het Internet. Ik hebt uitgeschakeld, worden alle Apps, zoekopdrachten, en overal de machtigingen die u in het raster (behalve in het geval van de belangrijke) … nu alles wat ik krijg bij het Openen van de Sudoku in het bericht “Mobiele data “Sudoku” uitgeschakeld” … dat is Goed. Ik heb nooit begrepen wat dat deel moet de toegang (voor reclame, het toont?) … En dan ben ik weg naar het Internet van de Computer en dat is niet mijn Account instellingen die het me in voor het automatisch toevoegen van deze pakketten. Ik moet nu slapen, maar …

En nu: Teddybeer kreeg op de dag in de vakantie een bericht van Swisscom, zijn mobiele telefoon provider. Ik zal je laten zien de beste tijden:

Dit is geen grap. Ja – dat is zijn mobiele telefoon, een oude Nokia. Dit is niet een Smartphone die op Internet staat. Dit komt mogelijk niet overeen met SMS-functie.

Ook Interessant: omdat het veel van de kosten is. Hij heeft Betaald, en als hij kijkt naar het verschil van wat het was voordat dit bericht, u hebt hem in rekening gebracht een minimum van 15 Zwitserse franken.

Dit zal een vervolg krijgen … en ik neem dit nu, omdat hij zich niet aan toegekomen om het nog … ik ben benieuwd wat ze te zeggen hebben.

Geef een reactie