Hallo Jullie!

Deze Blog heeft naast re-verjaardag – 1. April (geen grap) hij is 7 jaar oud. Om tijd te maken voor mij, een kleine inventarisatie en een groot deel van deze Blogs lezers. Eerlijk gezegd, ik had nooit gedacht dat mijn schrijfsels zo veel – regelmatige lezers zou worden aangetrokken. En zonder dat u en Uw Feedback, ik zou hebben gestopt waarschijnlijk voor een lange tijd. Dank jullie allemaal!

Daarom, Deze Post is voor U, beste lezer! Dit is het Moment waar ik gewoon kan zeggen “Hallo”, zelfs als dat anders zou Je niet mitdiskutierst of commentaar op en toon dat Je hier bent.

Misschien zeg Je een beetje meer dan Hallo … ik ben erg nieuwsgierig: Wat doe Je? Waar kom Je vandaan? – hoe wordt iemand uit Nepal (Ja, er is iemand op uw Computer of Smartphone zit en eigenlijk lezen hier?), Thailand, de VS, Rusland of Colombia – de andere kant van de aarde op dit Blog? Misschien, maar woon Je bij mij om de hoek, en weten niet iets🙂

Hoe ben Je hier vinden? Heeft U surfen vanuit huis, school of werk? – Als Je niet kan zeggen dat, natuurlijk, ik begrijp dat ook, gewoon zeggen wat Je kan zeggen! En als Je zegt helemaal niets: ik kan direct worden bereikt onder pharmama08(in)gmail.com

In de zin van: “Hallo, lieve lezer!”

Geef een reactie