Ik ben alle Advil

Vandaag ga ik je iets vertellen over een prachtig verhaal in Amerika, die net zo perfect op mijn “beeld van Amerika” past. Dus op een dag, dus ging ik met één van de Gemeenschap behorend tot de Bestelauto ‘ s door het gebied, uit de Radio klonk nostalgische ouwe geluiden, die echter ruw onderbroken door reclame. Ik hoorde de zwakke stem van een Amerikaanse vrouw die waarschijnlijk rond de veertig jaar oud: “Dus mijn eerste pijnstiller nam ik als de hoofdpijn van het harde werk. De volgende als dan de Baby kwam en dus de pijn in de rug en nu ben ik al bij de derde pijn Killer, want mijn knie mee te werken in de tuin. Voor elke nieuwe vorm van pijn, nam ik een andere pijnstiller. Maar dat is niet meer zo! Nu ben ik alle Advil! Mijn pijnstiller tegen de pijn. Wie weet wat het volgende doet pijn? Maar ik ben er klaar voor! Ik ben alle Advil!!!” Nadat ik hoorde van de Plek waar ik was verrast om niets meer. Ohh, ik voel pijn, wat dat zou betekenen, dat mijn lichaam zou graag om u te informeren dat ik een of andere manier mis. Sinds ik ben heel snel voor een super-duper z-plicht geneesmiddel dat onderdrukt de pijn zeer snelle tijden (niet geneest)! Dus ik kan me voorstellen dat de Amerikanen en neem een paar slokken van de dingen, niet alleen voor de fysieke pijn, maar geen pijn. Dringt door tot de gemiddelde Amerikaan per ongeluk, bijvoorbeeld, iets over foltering, Guantanamo, Abu Ghraib, enz., dus hij denkt alleen maar “wie weet wat pijn doet is de volgende? Tenminste, ik ben er klaar voor! Hallo, ik ben alle Advil!

En er is een enorme behoefte aan deze fondsen, is alleen maar goed is op basis van het aanbod van deze producten in de apotheek (Apotheek), die meestal een Drive-Through, dus geen tijd verstrijkt…

En ik kan bedenken om dit ook af te stemmen op: waar hebben we in onze cafés en Restaurants op de toiletten, normaal is het condoom automaat, hebben de Amerikanen in ieder geval schonmal zijn dezelfde machines, maar deze worden geladen in plaats van condooms met pijnstillers en hoofdpijn pillen. Een belangrijke te hebben.

Geef een reactie