Lego-Film Makers

Ongeveer 3 weken geleden de App Lego Movie Maker (voor iPad en iPhone ontdekt: gratis).

Zo kunt u eenvoudig herstellen (Stop-Motion) films. Met Lego (of andere tekens) … ik heb het geprobeerd met de Junior-dan – we hebben zo veel Star Wars figuren: Lego Star Wars Mini-Film Junior

Eerste van alles, mijn Demonstratie samen met hem, hoe – het Tweede deel is zijn persoonlijke Interpretatie (dezelfde basis, maar de film – en-zaagtechniek, waarvan ik denk dat is echt vol actie🙂 Het derde deel is dan het begin van het verhaal dat we willen nastreven …

Ik ben hier omdat ik wilde hem laten zien hoe dat te doen met de Trucs in de films … en dat kan je niet alles geloven wat je daar ziet. Vooral in het geval van de reclame voor de Film Jurassic Wereld is nog steeds belangrijk – de film is zo cool! (Plottlöcher en hoge hakken Schoen herumren maken van haar heldinnen terzijde).

Dit brengt me op ideeën … er is ook Lego!

Geef een reactie