Lipton Sparkling Ice Tea in het trnd-project

Ondertussen heb ik geprobeerd beide variëteiten en ik ben aangenaam verrast: niet te zoet – het heeft 8 g suiker per 100 ml Ijs Thee; sprudelig – ik noem het een fijne parelachtige en smaak, zoals Lipton Ice Tea.

Ik ben weer in een trnd-project. In het geval van trnd, is het belangrijk dat de ingelogde leden kunnen deelnemen aan verschillende projecten, waarbij het doel is het testen van nieuwe producten en ook met vrienden, Kennissen, collega ‘ s en Familie te vertellen.

Het project is getest en is Bekend voor de “Sparkling Ice Tea van Lipton. Dus, mijn project pack gisteren aangekomen met de volgende inhoud:

  • 5 x 1,25 L Lipton Mousserende Classic.
  • 3 x 1,25 L Lipton Sparkling Peach.
  • 20 x Lipton Mousserende bekers voor de proeverij.
  • 4 x 0,33 L blikjes Lipton Mousserende Classic.
  • 2 x 0.33 L blikjes Lipton Sparkling Peach.
  • 3 x oogmaskers.
  • 1 x Lipton Mousserende Quiz.
  • Project roadmap met spannend nieuws.
  • Marktonderzoek documenten voor het horen van vrienden, Kennissen, collega ‘ s en Familieleden.

Ik ging in tegenstelling tot het pakket aangeboden bij de trap, dus dit is niet zo ‘ n zwaar pakket tot de 4. De vloer slepen.

Ondertussen heb ik geprobeerd beide variëteiten en ik ben aangenaam verrast: niet te zoet – het heeft 8 g suiker per 100 ml Ijs Thee; sprudelig – ik noem het een fijne parelachtige en smaak, zoals Lipton Ice Tea.

Van blikjes, ik ben eigenlijk niet een vriend, zelfs als ze zijn nu opnieuw te gebruiken, maar deze zal ik gebruiken om andere mensen laten testen. Nou, ik denk dat de 1,25 Liter PET flessen, die een Storting.

Belangrijk: het is Ice Tea, zodat er zeker van te koud drinken, anders is er geen genot!

Geef een reactie