Outfits van de protect – Apparaat Outfit

Zoals sommige anderen, ik mocht testen van de Dienst Apparaat Outfit. Voor de Test had ik de Begroting van€ 30 en heb ik gekozen voor een tas voor mijn telefoon en voor mijn Ipod Touch.

De Online winkel biedt de keuze tussen Notebook, mobiele telefoon en MP3-Speler met films of op maat gemaakte tassen. Omdat ik geloof alleen in het Display-bescherming-folie en niet naar het Ontwerp van de dia ‘ s, besloot ik direct voor de tassen. Maar het was moeilijk: welke tas moet ik nemen. Één voor de telefoon en één voor de Ipod was al duidelijk, maar niet wat het Ontwerp. Ik woog ik ook, als ik het niet zou laten we een eigen afbeelding op de zak afdrukken, is het ook mogelijk, maar ik kon niet beslissen voor een motief en ook de vrees dat het onderwerp vervormd zijn of kleur-vervormd kan worden gebleven.

Dus, de keuze uit de brede selectie van onderwerpen, heb ik besloten om me voor de Ontwerpen, die je kunt zien op de foto ‘ s.

De tassen zijn echt goed gemaakt en past precies, maar ik vind dat de Rode is de mobiele telefoon pocket ziet er een beetje bleek, vergeleken met de foto in de Winkel.

De communicatie met de Winkel was geweldig: het eenvoudige design van de shop, betaling via Paypal rechtstreekse en vlotte Info, als mijn zaken zijn geleverd.

Geef een reactie