Over de omgang met elkaar respect en fatsoen)

Ik heb mezelf toegestaan om te stelen van een status post van een collega, omdat ik denk dat dat is zo belangrijk, vooral in de tijd van vandaag:

Maar als voor het Werken in de apotheek: De mensen hier met veel meer respect en fatsoen, ik heb nog nooit een klant, niet groeten. Hoe om te gaan met elkaar, je ziet heel mooi de vervanging van de patiënten. Hoe vaak heb ik al gezien: “dat willen we niet!” “Geen Junkies”. Hier zal u worden behandeld normaal en hebben een eerlijke Kans, er is geen afwaardering vindt plaats in het omgaan zoals vaak het geval is.

Dit soort van saamhorigheid die ik heb … gemist, fatsoen en respect zijn verdwenen, veel verloren, hoewel ze eiste voor zichzelf. Een absolute traktatie voor mij.

Respect en fatsoen in de omgang met elkaar zijn essentieel. Iedereen is anders, heeft andere wensen en elk heeft zijn problemen

Ik weet dat ik hier op het Blog regelmatig in de Negatieve voorbeelden, die contacten, die enthousiast waren onaangenaam. De één, de één je schrijft, omdat je niet wilt laten gaan, wil het niet horen, dat is het enige met een dergelijk onduidelijk zijn, of lelijk. Maar er zijn nog zo veel klanten en patiënten ontmoetingen zijn saai over-vriendelijke totdat gewoon prachtig. Mensen die dankbaar zijn voor de tijd die je nam, patiënten komen terug om te zeggen dat het het Juiste was (behandeling of advies,…), echt Ouder zijn, waar het is, zei na afloop: “ik zou kiezen voor mij als een Grosmutti (of Grosspapi), als ik kon.” gewoon omdat ze zo schattig en leuk … in weerwil van alles. We weten dat ons mensen die gezondheidsproblemen hebben ( … ) en de (kan begrijpelijkerwijs) chagrijnig. Ik heb bewondering voor de mensen met bijvoorbeeld chronische pijn die het zo goed, zoals altijd, je problemen zijn niet met andere … overslaan. Of mensen die niet echt goed te lopen, maar elke dag van het huis en ook in de apotheek komen voor een kijkje … en een gezegde zoals “you snooze, je verliest”. Of mensen met angststoornissen, waarbij er elke Keer te Overwinnen wanneer u omgaan met andere mensen … en je krijgt alle van de week uw Dosett komen, en op het moment van ontvangst, en bedanken vriendelijk, om afscheid te nemen. Of, of … ik heb vele voorbeelden van patiënten en cliënten aan hun omgang, ben ik zeer Dankbaar.

Respect en fatsoen.

Ik kom hier op de Blog af en toe veilig als een know-it-alls. Of als ik over mensen, en u Weet niet grappig. De Um. Het is waar, sommige vind ik echt grappig. Maar dat betekent niet dat ik blij ben met de mensen achter de schermen. Ik hoop dat het laat zien. Sommige van deze breng ik hier ook, dus, voor anderen om van te leren. Ook van mijn fouten, of van wat ik heb geleerd … je hoeft niet alles zelf te doen, of?

In de zin van: dit is wat ik wens voor hier en nu en later, en overal waar mensen elkaar met respect en fatsoen.

Mooie Kerst samen! Goede dagen en (die ik niet meer zie hier) een gelukkig nieuw jaar!

Geef een reactie