Pijn / Paracetamol Vergiftiging

Deze twee thema ‘ s vond ik in mijn drafts, en ik wil het met je delen:

Het midden van de keuze voor mijn eigen hoofdpijn:

Mijn persoonlijke tip is altijd frisse lucht en een Kop koffie, omdat mijn eigen hoofdpijn zijn altijd een cafeïne terugtrekking symptoom. Plus veel water en veel frisse lucht. Als dit niet helpt, zou warmte in de nek van de hals is een ander het proberen waard, want er is vaak nek spanning leiden tot een compressie van de bloedvaten naar de hersenen, en de hersenen klaagt over hoofdpijn. Warmte ontspant de spanning en stimuleert de bloedsomloop.

Poging tot zelfmoord met Paracetamol:

Zelfmoordpogingen met Paracetamol zijn niet aan te raden, als het gaat om een ongelooflijk pijnlijke dood: Overdosis, het gaat om de schade aan de lever, dit kan niet langer voldoen aan hun taken naar behoren (ontgifting) en ons bloed is verzadigd met afvalstoffen en begint langzaam naar de hersenen om schade te veroorzaken. Bovendien, de lever om de controle van de bloedstolling, omdat deze taak niet is voldaan aan het goed, het kan leiden tot interne bloeden en je dood te bloeden intern….

Geef een reactie