Plak de nieuwe “Vet en zalven”

Kinesio tape is de kleurrijke Tape altijd weer in de pers –vooral omdat je te zien krijgt van een aantal van de atleten die zijn ingericht met het.

Ik weet niet wat ik wil houden. De studie locatie is slecht. Aan de andere kant, het aanbrengen van de Tape is logisch, als u gehecht bent aan de spieren, het stabiliseren van de gewrichten, en de lasten zijn verdeeld anders, die kunnen helpen de pijn verminderen. Maar de applicatie van Kinesio Tape is gebaseerd op een verschillende theorie – dat is waarom het is ook elastisch en skin-like. Het moeten nemen op het zenuwstelsel en de stofwisseling.

En je moet weten hoe het is om te worden gevoegd. Het is in feite niet gedaan, de gemakkelijk vast te houden. In de behoefte van de juiste techniek.

En om te demonstreren hoe precies … of maak het zelf met iemand – ik ben niet de juiste Persoon. Geïnteresseerden verwijs ik graag naar de fysiotherapeut van uw keuze.

Ja, eerlijk gezegd, zelfs als we, als gevolg van de vraag, althans in een Vorm van Tapes. Maar slechts in één kleur. Wie wil zijn van toepassing op de kinesiologie, het kan om de andere kleuren. Ik heb gehoord dat de verschillende kleuren in verschillende kwaliteiten, die werden gemaakt alleen omdat de huid kleurde de mensen te saai (En blauw / Roze of zwart is veel beter!)

Erg leuk, ik vond ook de vrouw moest hebben geschreven het per se van uw arts. Als Pijn Patches.

Als u mij uitgelegd wat je precies bedoelt (pijn patches zijn, voor mij, iets anders) en ik vertelde haar dat maar geen pijn patches, omdat er geen werkzame stof was daar nam ze de Tape, de verpakking is geopend, en een kleine hoek uitgerold, het houdt me met deze woorden, onder de neus: “Ruik er natuurlijk iets op! Ik moet het alleen lijmen en ik voel me beter!”

Ja – want wat op. Lijm en het oplosmiddel van de lijm.

Maar dit is gewoon een voorbeeld van hoe sterk het Placebo-effect kan worden.

Oh – en de laatste week van de vertegenwoordiger was met mij, en heeft dit nieuwe product:

Ja – de kinesio tape is speciaal ontworpen voor vrouwen met een periode van ongemak. Volgens de vertegenwoordiger van de “perfecte add-on sale”. Ik ben alleen verbaasd dat je *niet* in het roze.

Bij de volgende Heren ik proberen te maken van de veranderingen. Niet dat ik verwacht veel van.

Geef een reactie