Praktische examen gedaan

Ik hoor nu een paar dagen niets van me links, maar had een goede reden: het is de praktische proeven voor het verpleegkundig examen in 2010.

En nu heb ik links de slagboom achter me.

Het praktijkexamen vindt plaats op twee dagen: op de eerste dag, ik weet dat mijn belangrijkste patiënt en twee patiënten.

Op mijn patiënt, ik moet het schrijven van een compleet verpleegkundig zorgplan op en klik vervolgens op de tweede dag, de complete verzorging. Gezegd en gedaan, dus ik begon te Schrijven, nadat ik had weer gesproken met de patiënt. Ik had al geleverd in de week voor een verpleegkundige en had dus een relatief goed Overzicht. Samengevat heb ik geschreven heb iets meer dan 2 uur anamnese en een zorgvuldige planning.

Na dat, ik ben bereid alles voor dag 2. de volgende patiënt op zoek naar een tablet met de tablets maken is voor mij weer moet ik vragen, klaar. Daar had ik het uitvoeren van een PEG-dressing, ben ik op zoek voor mij voor dit stuk van de materialen bij elkaar en heb ik veel stukjes papier die ik in de patiënten met de tablets die de infusies laat voor mij, etc., en de late dienst, ik kreeg de opdracht nogmaals dat hij het niet te doen, de nacht shift opnieuw de aandacht gevestigd op het feit dat mijn pre-en-klare dingen verdwijnen.

Nogmaals, twee keer zo druk als op dag 1, vervolgens begon de tweede dag van het praktijkexamen.

Maar over het algemeen ging alles heel soepel. Nadat ik mijn twee controllers hebben gepresenteerd drie van mijn patiënten heb ik.eerste van alles, want mijn ene naast de patiënten, de infusies gericht, en dan in de voorkant van de patiënt kamer en de verpleegster had gegeven over, want ik kan hechten als Stagiair, geen kruidenthee

Daarna ging het naar de tablets, terwijl ik, natuurlijk, elke drug is een beetje te vertellen, te laten zien dat ik weet wat ik heb, want mijn patiënten te beheren.

Daarna ging in naar mijn patiënten met de typische ochtend activiteiten: na controle van de vitale functies te meten, om pijn en stoelgang problemen, enz.

Mijn belangrijkste patiënt is een tumor van de patiënt met wijd gemetastaseerd renal cell Ca, die tot ons is gekomen op de afdeling omdat van kortademigheid als gevolg van een terugkerende laryngeal zenuw parese en operationeel, van de Phoniatern werd geleverd.

Op basis van bot/bekken uitzaaiingen, was ze ernstig beperkt in haar mobiliteit en nodig hulp bij mobiliteit, Wassen en Kleden.

Dus ik samen met mijn patiënt naar de badkamer voor toileting en dan terug naar de tafel en haar Ontbijt. Nadat ze was goed voorzien van de eerste naar de mate dat ik mezelf eerst aan mijn tweede naast patiënten. Deze had een uitgesproken Slokdarm Ca, en werd gevoed, daarom, door een PEG-buis. Bij ons kwam hij dan als een noodsituatie toegang op basis van kortademigheid en heeft om een noodsituatie racheotomie.

Eerste van al, ik heb hem bereid zijn medicatie, en dan heb ik mijn materialen voor de PEG-Vebandwechsel in de kamer.

Nadat ik de toegediende medicatie, ging ik naar de uitwisseling van de PEG-Vereniging: bereid de Patiënt materialen bereid, handen wassen, het bed is van hoge, doe dan handschoenen aan, de oude dressing, doorboren, in de plaats, gedesinfecteerd, handschoenen, handen gewassen, en nieuwe handschoenen, de eerste Spleet met de steriele pincet is geplaatst en dan … de Patiënt begint te hoesten, omdat veel speeksel heeft gevormd, is hij niet kan slikken omlaag en omhoog houdt, terwijl ik in de steriel verband veranderen – ik heb alleen snel met één Hand in de Spleet in de plaats van injectie naar beneden, zodat het niet besmet is (…wij zijn immers in een test situatie). Na het hoesten passen had gezet weer op, vervolgens heb ik verwijderd, alleen de Spleet opnieuw, opnieuw, de prikplaats wordt gedesinfecteerd en afgedekt met een nog verder comprimeren, die ik had voorbereid, eigenlijk, voor een andere dressing wijzigen, en een korte termijn gezegd dat ik ga om terug te gaan om materialen te krijgen. Terug met nieuwe comprimeren ik ben klaar met de dressing wijzigen, dan, zonder onderbrekingen. Goed, je kunt nooit voorspellen wat de Patiënt maakt.

Daarna gingen we terug naar mijn voornaamste patiënt, die was klaar met het Ontbijt en ik kon begeleiden naar de badkamer. Er, ze zorgde voor het grootste deel, ik had net om het te geven aan het einde van de hulp, en was in staat om te bewegen in de tussentijd uw bed fris. Tijdens de hulp die ik heb Geadviseerd veel over Diepe ademhaling en kleine Oefeningen in bed voor het activeren van de spieren-ader-pomp – met behoud van alles wat er met het *g

En dan, dat is het zowat.

In retrospect moet ik zeggen dat ik een vrij goed geluk met mijn patiënt omdat hun zorg goed genoeg was, maar gewoon te uitgebreid. Waarbij het met ons naar het Station toch was het niet makkelijk om een geschikte test van de patiënt, aangezien de patiënt naar een KNO-Station zijn, in het Algemeen, ondanks de OP herhaaldelijk zeer snel fit en zelfstandig.

Misschien een paar tips voor het praktijkexamen:

  • bereiden de dag voor het examen zoveel mogelijk (tablet met medicijnen, materialen voor verbandwisselingen, auto-onderhoud-accessoires, enz.)
  • als u Zorgen te maken dat je iets vergeet als nodig, dus je maakt ergens een klein stukje papier, waarop hij staat. Als je gedaan hebt, hoeft u hem in de test dan, waarschijnlijk, eh
  • de drugs, de wapens verhogen zo dicht bij het lichaam mogelijk, dan is het handen schudden minder
  • vergeet niet dat de accountant willen meestal dat u geen Schade, maar zijn ook bang dat U het uitvoeren van een goed onderzoek.
  • als er plotseling iets gebeurt dat je opeenvolging van onsamenhangende, dus blijf kalm en denk over wat Je zou doen, als er geen beproeving zou zijn – dan doe Je het met de grootste kans op de juiste plaats.
  • in de voorkant van de patiënt hoef Je niet uit te leggen wat Je aan het doen bent, maar gebruik maken van de momenten dat Je niet met de patiënt, maar met de accountant alleen zijn, bijvoorbeeld wanneer drugs of informeren, en laat u een beetje van uw Kennis – proof’, en je weet wat Je aan het doen bent – u wilt het eigenlijk niet.

Hij heeft nog een paar tips? Wat is Tussen in trekt haar conclusies van Uw examen?

Foto van vernon_dutton onder een Creative Commons licentie.

Geef een reactie