Procedure: de week in WordPress

Mijn Workflow, hoe vind ik de spannende artikelen op Facebook poste en WordPress geautomatiseerde te maken van een week in review.

Inmiddels zijn er al 6 edities van mijn weekly Review, waar ik samen te vatten elk van de Links die ik geplaatst heb in de afgelopen week op Facebook.

Het is de 15 en 35 op de links zijn zo week, maken het in de review. Zowel de posten op Facebook/Twiiter/Google+ en de oprichting van de retrospectieve is niet handmatig gedaan door mij, maar het is een beetje van automatisering achter de rug.

En dit zijn precies de Workflow ik wilde om uit te leggen in detail:

Onderzoek: interessant artikel gevonden

Niet een week zonder een interessant artikel. Echter, dit moet eerst gevonden worden. Ik heb een aantal gesprekken:

 • Mijn feed reader sinds Google Reader werd gelegd om te rusten, ben ik overgestapt naar Feedly. Het is de thuisbasis van 222 verschillende RSS-Feeds. Vele Blogs en nieuws van pagina ‘ s van de gezondheid/geneeskunde gebied. Download de QR-Code Feedly – uw werk newsfeed ontwikkelaar: DevHD prijs: Gratis

   Op de iPhone en de iPad gebruik ik als een feed-lezer Reeder 2 – super Integratie van de Buffer (zie hieronder). Download de QR-Code, reder, 3 ontwikkelaar: Silvio Rizzi prijs: 4,99 €

   • Nuzzel – door het aansluiten van mijn Facebook-en Twitter-Accounts maakt me Nuzzel, de Top-berichten samen hebben gedeeld met mijn vrienden. Sinds ik volg je op Twitter veel mensen uit de gezondheidszorg, hier zijn gespoeld op een dagelijkse basis en interessante nieuwtjes. Integratie met Buffer is ook hier! (‘s. u.) Download de QR-Code Nuzzel: Nieuws Van Vrienden En Beïnvloeders ontwikkelaar: Nuzzel prijs: Gratis
    • Facebook – hier is een spannend artikel door mijn Timeline die ik kan delen dankzij de eenvoudige interface van de Facebook App zeer snel op mijn Facebook pagina zoemen door mijn veel Houdt van de verschillende pagina ‘ s opnieuw en opnieuw. Download de QR Code Facebook developer: Facebook, Inc. Prijs: Gratis
     • Publicatie: de dosis maakt het de

      Zelfs als de frequentie van de Publicatie van het artikel suggereert dat doe ik de hele dag niets anders dan om te kijken voor leuke artikelen te plaatsen, dus dit is niet helemaal de realiteit. Afhankelijk van hoe ik de tijd heb, kijk ik via de hierboven genoemde nieuwsbronnen, en toen vond ik een interessant artikel, de Link zal worden verzonden niet uit of ik zit op een Mac of op je iPhone/iPad naar de Buffer.

      Buffer is een Online service die een grote hulp, als u zou willen verzenden regelmatig Links naar verschillende Sociale netwerken.

      Download de QR-Code Buffer: een Schema Posten voor Twitter & Instagram ontwikkelaar: Buffer, Inc. Prijs: Gratis+

       Buffer is het slikken van mijn Links, sorteren ze in een lijst en gepubliceerd op een bepaald punt in de tijd in de loop van de dag op Facebook, Twitter en Google+.

       De gratis versie kunt u opnemen van 10 naar links totdat de Buffer vol is. Dit is genoeg voor mij, want ik heb de release frequentie is vrij hoog en niet altijd zo veel spannende items aan een stuk.

       Cache: aan de linkerkant van Facebook te verzamelen

       Omdat ik na beide Buffer en rechtstreeks uit Facebook op mijn Facebook pagina, ik moet het verzamelen van deze Links voor u op een of andere manier. Dit wordt bereikt voor me met twee andere Online Tools: IFTTT en Zak.

       Download de QR-Code Zak ontwikkelaar: Lees Het Later, Inc prijs: Gratis+

        Download de QR-Code IFTTT ontwikkelaar: IFTTT prijs: Gratis

         Wat IFTTT is? IFTTT is een afkorting van “Als dit dan dat” en een web-based automation service die u kunt recepten om te maken, om iets te maken, als er iets gebeurt. We hadden de Philips hue al eens gebruikt.

         En de Zak is een Dienst die de artikelen van het Web om deze later te lezen.

         Ik heb nu een recept in IFTTT dat alle Links gepubliceerd op mijn Facebook pagina, verzonden naar mijn Zak Account.

         Week in review: van Zak naar WordPress

         In de tussentijd, alle gepubliceerd Links van mijn Facebook pagina belandde in mijn Zak Account.

         Deze lijst van Links/artikelen ga ik op vr/za/Zo en verwijderen/archiveren van het artikel, die niet moeten worden weergegeven in mijn week in review. Dus, bijvoorbeeld, zijn de artikelen die niet van mij zijn en al op herrpfleger.de worden gepubliceerd. De weekly review moet bevatten alleen externe artikel. Dit sorteren kan ik uitvoeren in de Browser of op de iPhone/iPad.

         De lijst is opgeschoond, gaan we over tot de volgende stap en de volgende Tool. Zo, de lijst van het artikel naar een WordPress-artikel, ik gebruik de WordPress Plugin “WP Stacker”.

         Download de QR-Code-WP Stacker ontwikkelaar: jankarres prijs: Gratis

          WP Stacker om alle niet-gearchiveerde Links uit je Zak Account, met inbegrip van de beschrijving (indien aanwezig) en gemaakt op basis van een ik gemaakt Sjablonen van de week in review in de Vorm van een artikel-design. Nu is het aan mij om te controleren of de opmaak, de huidige kalender week in te voeren en te publiceren van het artikel.

          Zo, dit was nu de Making-of Van de week terug te kijken. Misschien een interessante nieuwe Tool ontdekt door middel van dit artikel, één of de andere, of iemand die op zoek was naar precies deze Werkstroom. Ik hoop dat het een beetje nuttig.

          Sinds ik gebruik maken van de iOS-Versie van de Apps die ik heb gekoppeld. Voor zover ik weet, zijn alle van de hulpmiddelen die beschikbaar zijn voor Android en is een Overname van de workflow zou ook een succes met Android.

          Geef een reactie