Runtastic run van Nike+ export

Omwegen is het mogelijk loopt van Runtastic, Nike+ te importeren. Ik zal u tonen hoe!

Tot slot, nogmaals, ik heb het al een paar kilometer te Joggen. Omdat mijn pols is niet de band met de Nike+App voor iOS is compatibel, ik gebruik op dit moment als een Tracking App Runtastic. Echter, ik gebruik daarvoor altijd de Nike+Running App en mijn volledige run Geschiedenis. Dus, hoe de gegevens van Runtastic, Nike+? Mogelijk, maar niet gemakkelijk.

Stap 1: Log in op runtastic.com en daar, in het ‘sportieve activiteiten’ voor de export uitgevoerd. Door te klikken op opties in het wiel, die u vervolgens kunt uitvoeren *.tcx-Formaat downloaden.

Stap 2: Wanneer is het Online Instrument, de GPX/TCX Nike+ – Converter gedownload tcx bestand en selecteert u de inloggegevens voor Nike+ enter. Klik op “Convert&Uploaden” knop. Gedaan!

Hoewel de GPS niet in mijn geval, overgedragen gegevens, maar de afstand, tijd en Tempo zijn nu te vinden in de Nike+App. En op de gegevens, het komt op mij over. De GPS-gegevens ontbreken, kan te wijten zijn aan het feit dat ik niet met een Premium-Account met runtastic, maar dit is slechts een gok.

Andere Oplossing

Mijn nieuwe, theoretische oplossing experiment is dat ik de prestaties van mijn uitgevoerd met de App, Wahoo Fitness, en van daar, dan worden de gegevens in de andere Apps te distribueren. Wahoo Fitness detecteert mijn hartslagband en een Export naar Apple Gezondheid, Nike+, Strava, RunKeeper, en MyFitnessPal is direct vanuit de App. Exporteer het als een *.tcx-bestand is ook mogelijk en kan dan ook in de runtastic Account te uploaden. Ik zal nu waarschijnlijk runtastic weer, omdat de Web interface is gewoon onbruikbaar, in mijn mening.

Download de QR-Code Wahoo Fitness ontwikkelaar: Wahoo Fitness prijs: Gratis

    Wat is de App gebruikt?

    Geef een reactie