Shopping Tips – Maart 2010

Uittreksel uit mijn laatste dagje amazon.de: kliniek leitpfaden de intensive care, de Neuro-boek, printer.

Ik heb het besteld in de laatste paar dagen weer in amazon.de en wil je laten zien, wat men waarschijnlijk heb ik alles vastgelegd. de één of de ander iets vindt voor zichzelf:

Amazon.de Widgets

Kliniek gids voor intensieve zorg In het geval van dit boek, kan je al raden hoe mijn toekomst na het passeren van het examen eruit zal zien. Dus als ik beoordeel het boek tot nu toe, na een korte lezen en te Bladeren door, het is mij die u zullen helpen de ene of de andere Tijd.

Wanneer de Lucht Raakt Je Brein: Verhalen van Neurochirurgie: Verhalen van de Neurochirurgie verhalen uit de medische Genre, zijn altijd spannend. Zelfs als ik zou irriteren de neurologie nooit als een Afdeling, ik wil graag werken, dus ik vind de verhalen en bezienswaardigheden van het menselijk brein is zeer boeiend.

Brother MFC-7320 multifunctionele laser printer Voor het jaar, ik ben nu op zoek naar een goede All-in-One Laser apparaat, en ik denk dat ik ben geland met dit apparaat, een goede Staatsgreep.

Geef een reactie