Stand van zaken

Ik ging naar de verpleging examen in 2010.

Hoe ziet het er op dit moment?

Ik heb mijn examens nu achter me. Aan het einde van Maart, de mondelinge toetsen voor de verpleeg-examen in 2010 en kwam ik door. Mijn diploma heb ik, tot nu toe, nog niet, omdat de molens van de bureaucratie, helaas, zeer langzaam te slijpen en het is dus iets om me naar het document, de mij tot verpleegkundige macht in hun handen houden. Maar de tests met succes zijn geslaagd en dat is het belangrijkste.

En nu ben ik bezig met een stage als machinebouwer. Nee, het is onzin, natuurlijk – hier direct geploegd op, en ik ga morgen naar mijn nieuwe Station met 5 nacht diensten. Nu, de vaste carrière begint het leven. Weg is: “ik ben gewoon de trainee…”. Het voorrecht van de domheid dat elke student heeft gehouden, moet worden ingediend en nu moet ik handelen te allen tijde bevoegd en correct is. Het klinkt een beetje heftig, toch? Maar ik ben echt op zoek naar. Nooit weer zal ik om mezelf te bewijzen als Leerling – als op een nieuw Station, op de ik ben begonnen als een nieuwe student: “Kunt U mij?” – “Kan Jij dat doen?”….

Of wat is ook altijd leuk: In ons ziekenhuis alle deelnemers hebben dezelfde kleding (kleur: mint groen) – maar ook alle school stagiaires, andere stagiaires, en gratis Parkeergelegenheid uitgerust met werkkleding. Dus het was altijd leuk bij patiënten, nadat ik had verricht diverse onderhoudswerkzaamheden acties voor u of een infuus hing op, en vroeg: “Oh, en dit doe je een stage of dat dit een burgerlijke dienst?” Nou, ik hang ze slechts een Infuus en ik ben hier voor de assistent. Wat mensen denken eigenlijk…

Goed, maakt niet uit. Dit is nu een einde. En voor mij begint het allemaal opnieuw. Ik zal blijven om een verslag over hoe het gaat nu met mij.

Foto door Cult Gigolo onder een Creative Commons licentie.

Geef een reactie