Toon mij uw koelkast

Ik zou willen beginnen met een hands-on actie!

Wat is het: ik zou graag kennis maken met de verschillende bloggers, zodat het Geheel vervalt niet, hoewel, persoonlijk, maar vrij als een persoonlijk, is om elke Blogger die wil om deel te nemen, een foto van zijn huidige koelkast inhoud is voor mij ([email protected]) of post een foto op zijn Blog met een Link naar dit artikel. (Met de deelname aan de promotie, je geeft me de toestemming die ik kan kopiëren voor Uw koelkast beeld van Uw Blog en hier in de lijst is toegestaan te publiceren.)

Dus:

  • Foto met inbegrip van blog adres en Twitter-naam naar [email protected] of
  • Post een foto op zijn Blog met een Link naar dit artikel plaatsen

In de cursus van actie zou ik graag zien dat in dit artikel een lijst van koelkast inhoud-afbeeldingen en onder elke afbeelding vindt u de Link naar de betreffende Blog, en de Twitter-naam van de blogger.

Ik zal beginnen met de foto van mijn koelkast:

De Heer Pfleger.de

Link: herrpfleger.de

Twitter: twitter.com/herrpfleger

verzorging blogger.de

Link: der-pflegeblogger.de

Twitter: twitter.com/pflegeblogger

zuster trauma.wordpress.com

Link: http://schwestertrauma.wordpress.com

Twitter: twitter.com/schwestertrauma

monsterdoc.de

Link: monsterdoc.de

Twitter: twitter.com/chefarzt

krangewarefahrer.de

Link: krangewarefahrer.de

Twitter: twitter.com/krangeware

nood girl.wordpress.com

Link: emergencygirl.wordpress.com

Twitter: twitter.com/emergencygirl

medi-learn.de/tagebuch-bewerber-2/

Link: medi-learn.de/tagebuch-bewerber-2/

…en hier volg je foto ‘ s! En dus is de actie komt uit een klein momentum, ik zorg bloggers, de monsterdoc (wat te eten voor een triatleet?), de verpleegkundige en de nurse Trauma, deelnemen aan de actie.

Maar natuurlijk mag iedereen meedoen die wil om deel te nemen – ik ben opgewonden om te zien dat de kasten op de koeling! *g

@care blogger: dit is echt een grote koelkast! @zuster trauma: typisch zorg van de koelkast: de Voltaren voor pijn in de rug naast de Bacardi *g

Geef een reactie