Update van mijn proefperiode van Amazon Instant Video

Ongeveer 2 weken geleden heb ik gemeld dat ik het nu gaat om het testen van de Streaming Service “Amazon Instant Video” Amazon tijd.

Sinds ik begonnen ben met mijn Test, er waren ook een aantal updates voor de Dienst:

Zoals aangekondigd, het derde seizoen van Schandaal, Django Unchained en the hunger games 2: Catching Fire Streaming is nu beschikbaar.

Multitrack-Audio is helaas nog niet beschikbaar, zodat u kunt de films en series in de oorspronkelijke taal (OV). Ik ben benieuwd wanneer deze Functie zal worden uitgevoerd. Echter, omdat de andere aankondigingen werden geïmplementeerd in een tijdige wijze van Amazon, ik ben er zeker van, dat we niet te lang te wachten op het origineel.

In de afgelopen dagen van de iOS-App van Amazon Instant Video heeft een Update gekregen, waardoor de Speler om een beetje slimmer: kunt u films en seizoenen, weer van start, waar u de laatste Keer is gestopt, er is een functie voor 10 seconden terugspoelen en je kan springen in de serie nu op naar de volgende Episode.

Download de QR Code Amazon Video / Duitsland ontwikkelaar: LOVEFiLM prijs: Gratis

    Ik ben zo ver met Amazon Instant Video zeer tevreden, want er zijn een aantal Exclusieve titels die het aanbod van de concurrenten, zoals Homeland of the hunger games: Catching Fire. Volledig adviseer ik zou de Dienst, zo spoedig als Multitrack Audio beschikbaar is, en een meerderheid van de website is ook in het originele spel.

    Wie wil testen van de Streaming-Dienst 30 dagen gratis, volg deze Link: Amazon Instant Video voor 30 dagen gratis te testen.

    Als één van de Dienst niet bevalt, kunt u binnen de 30 dagen van het testen van online.

    Blog-Marketing, advertentie door hallimash

    Geef een reactie