Waarom verkoop je dan mij?!

Ik hoor de oude vaste klant een klacht indienen bij de collega, want “…je hebt niets te zeggen, gisteren, toen kocht ik de Tebofortin – dit was de tweede pack 100 stuks na slechts 2 weken! U kunt het zien in de Computer! Je weet dat ik nog steeds thuis!”

Hoe dan ook, ze wilde geef het pakket terug en klagen.

Het is eigenlijk zo: ik zie in de Computer waarop de verjaring dingen, en in het geval van klanten met klantenkaarten, wanneer er iets van de laatste Tijd. Wij zorgen ervoor dat, voor grotere intervallen, vragen wij als gevolg van de Naleving, in korter, we bijzondere aandacht besteden aan de dingen die zorg afhankelijk, dus er is niet te veel. Echter, je moet komen met ons (in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Verenigde Staten), de medicatie een beetje eerder. Ik bedoel … het is logisch dat het onder de absolute controle. Hoe vaak moet je iets eerder, bijvoorbeeld wanneer u op vakantie gaat? Of omdat het een Dosett voor? Of omdat u wilt een pakket van pijn tabletten of astma-inhalator als een Reservaat ergens? Dit is een klant met een zorgverzekeraar, waar u in de apotheek ooit heeft om te betalen. Zo heeft ze al de documenten naar het huis, wat ze nodig heeft …

Mijn collega heeft geprobeerd om dit uit te leggen aan de vrouw, maar ze was … unapologetic. Je moet in het Moment waar je door de gedachte dat, maar het was vooral onze schuld, want we konden kijken en controleren wij en in uw slordige manier (!!) niet te doen!

De vrouw werd niet getroffen mij tot nu toe in grootte en hebben problemen met het geheugen … maar nu .. ik moet zeggen, ik denk dat dat het begin van het einde van dementie. De Tebofortin zijn tabletten met Ginkgo, die het duurt voor de hersenen tegen problemen met het geheugen. En ik denk dat, te onthouden dat je nu kunt beginnen dat ze problemen heeft … en iemand anders probeert uit te leggen zulke dingen als hierboven, voor jezelf of op iemand anders te verschuiven van de schuld. En aangezien we net in de tijd.

Ergens verdrietig.

Geef een reactie