Wat ik ben

Technische renovatie in 2010, wat kijk ik er naar uit: de Apple iPad en de Playstation Move.

Met betrekking tot nieuwe technische innovaties, ik ben op dit moment op de meeste over twee dingen:

Op de Apple iPad. Ik ben echt benieuwd hoe hij dat doet. En ik ben er ook zeker van dat het een succes zal worden. En ik ben er ook zeker van dat ik kan bellen met mijn Eigen *g* In de Staten zal worden op 3. April beschikbaar zal zijn, en de release datum voor Duitsland wordt geschat op het einde van April 2010.

Op de andere, ik ben al vol verwachting voor de Playstation Move. Games games met de Wii, alleen met een warmer graphics, veel, veel beter Volgen, en met super Spelen. Playstation Move op het zal zeker terug te brengen van een nieuwe beweging in de woonkamer en heeft een deurklink van een veel plezier – ik ben gelukkig.

Geef een reactie