Winkel beschrijving: Mode-ID

Vandaag, ik wil dat je je voorstelt dat ik gemaakt heb tot nu toe altijd een goede ervaring – dat is Mode-ID.

Ik vind vooral de Shop, want hij heeft een recht op volledige scala van Superdry items, en ook regelmatig in de Verkoop slip. Nadat ik heb ervaren de loop van het jaar een Service ramp met uw eigen Online Winkel van Superdry, ik ga te dekken mijn toekomstige behoeften Superdry kleding nu voornamelijk over Mode-ID.

Kortom de Service Hoogtepunten van de winkel:

  • Gratis verzending en retourneren
  • 60 Dagen Recht Van Retour
  • Snelle levering met DHL

Voor het retourneren, altijd een retourbon in mij was tot nu toe, en zelfs zelfklevende tape voor het afdichten van de pakket voor retourzending. Zeer voorbeeldig.

Een selectie van vier favorieten van de huidige mannen bereik van Mode-ID:

Zoals u kunt zien, zijn er sneakers op Fashion-ID. En door de combinatie met de verschillende kortingscodes die wapperen in de Nieuwsbrief, u kunt altijd een goed koopje, en uw eigen Sneaker collectie uit te breiden.

Oh Nieuwsbrief: Je krijgt een € 10 voucher voor de Nieuwsbrief om.

Mode-ID in de sociale netwerken:

twitter pinterest facebook youtube

 

Met de vriendelijke samenwerking met Mode-ID

Geef een reactie