Abdominale trainers Slendertone geprobeerd

Buikspieren door de eenvoudige Gesp van een riem? Ik heb zeker behoort tot de sceptici. Ik heb zelfs een grap van zo ‘ n apparaat gemaakt en gezegd dat het waarschijnlijk om meer effectief zijn, als de band het apparaat om de hoofd…

Als ik dat deed, echter, krijgen de kans om de buikspier trainer van Slendertone, ik was echt op zoek naar de doeltreffendheid en de werking. En wilde testen het versterken van mijn eigen mening of te herzien. Alleen wanneer men geprobeerd heeft iets echt is, moet men het vormen van zijn mening.

De Slendertone is een buiktrainer brengt de elektrische impulsen naar de abdominale spieren en daardoor getraind. Een sessie duurt tussen de 25 – 30 minuten, en de kracht van de contracties of de elektronische pulsen u kunt kiezen.

Op de riem, een controle-eenheid, die bestaat uit de accu, die kan worden gebruikt voor het regelen van de opleiding, evenals de dikte van 0 – 150. Bovendien kunt u in overleg met haar op elk gewenst moment om de training te onderbreken, en statistieken over de vorige opleiding geschiedenis.

Om de Kosten van de Trainer, de controle-eenheid is verbroken via een plug door de riem en is aangesloten op een lader.

Controle-eenheid, lijm-zelfklevende Pads, control unit, Pads met beschermende folie verpakking Details

Functie

Op de riem, metalen pinnen, waarbij men sticks de eerste keer dat u het apparaat, drie gel pads. Me u eraan herinneren sterk van de zelfklevende elektroden voor defibrillatoren.

De metalen pinnen en vervolgens de gel pads om verstuurd te worden elektrische impulsen die het activeren van de zenuw, voor de Innervatie van de abdominale spieren verantwoordelijk zijn. Door Innervatie, heeft de ritmische Samentrekking van de buikspieren. Deze Vorm van elektrische spierstimulatie (EMS) is de Slendertone “Geconcentreerd Slendertone Innervatie” en ze hebben een patent op deze technologie.

Door de plaatsing van de drie gel pads, een Stimulatie van de volgende spieren: m. rectus abdominalis (rechte spieren van de buik), Mm. obliquus externus et internus abdominis (obliques) en de diepgewortelde queverlaufenden van de buikspieren: de transversus abdominis.

Door de controle-eenheid, kunt u kiezen tussen de 10 programma ‘ s. 7 passieve programma ’s en 3 actieve programma’ s, die u kunt kiezen, terwijl je sport.

De 7 passieve programma ‘ s worden gesorteerd in hun intensiteit en zijn dus geschikt van beginner tot professional. De duur van de programma ‘ s is tussen de 25 en 30 minuten.

Mijn Ervaring

Ik heb de Slendertone nu iets meer dan 1 maand in gebruik. Eens gedacht: hij brengt wat en het is niet zonder!

Na het Maken van de riem, dat je de boel zelf, de intensiteit van de pulsen met de steun van de controle-eenheid. Voor mij begint bij 50 te kietelen, aangename weeën op 90 en vermoeiend het is bij waarden boven de 110.

Meestal heb ik het zo doen, dat ik beginnen bij 80 en vervolgens na 10 minuten, 110 – 120 verhogen, en eindelijk, in de laatste minuten van de 150 auskoste.

In de eerste paar dagen, ik sprong snel uit de programma ‘ s 1 tot en met 3 programma 4, en vandaag heb ik voor de eerste Keer getest, de programma 5.

Door Max ik heb momenteel geen tijd voor sporten, de Slendertone ik, echter, de mogelijkheid om te trainen in aanvulling op de huishoudelijke activiteiten van mijn buikspieren. Ik heb vandaag gebracht, bijvoorbeeld in programma 5, de levering met een intensiteit van ongeveer 120 hout en de woonkamer gestofzuigd. Dit is mogelijk, zelfs als soms moest ik stoppen en de contractie “wegatmen” had.

Het gevoel van een plotselinge elektrische pulsen naar een werk, je moet wennen, maar wat is goed mogelijk, omdat de intensiteit is individueel regelbaar.

Het feit dat ik ben vrij slank, de gel pads ook deels op mijn heup bot, en af en toe een tintelend gevoel in de benen en mijn Contract Gluteaen (Pomuskeln). Ik denk niet dat dat slecht is, maar ik kan me goed voorstellen dat sommige dit voelt ongemakkelijk aan.

Conclusie

Slendertone adverteert dat in een klinische studie, 100% van de gebruikers meldt steviger en beter gevormde buik, na 4 tot 6 weken van toepassing. Ik kan het alleen maar eens zijn, en het is ook duidelijk dat dit het resultaat moeten voorkomen: als ik mijn buikspieren voor 30 minuten aanhalen is op zijn best 5 keer op een week – of actief met Crunches of “passief” met de hulp van de slanke toon – het is, natuurlijk, een training en aanpassing effect van de buikspieren.

De bottom line is dat het resultaat telt en ik heb het gevoel dat door de toepassing van de slanke toon mijn buikspieren aangescherpt en versterkt. Ik als niet zou worden ook krachtig voor het kwaad, want de applicatie is ook vermoeiend.

Toepassing resultaat na 4 weken

Ik ben blij dat je kan toepassen om de gordel ook als u zich bezighouden met andere activiteiten van het dagelijks leven. Vooral wanneer weinig tijd beschikbaar is om de Sport en het trainen van de buik, de Slendertone biedt een echte kans om te compenseren voor dit feit. Volgens de Slendertone, een 20-minuten-toepassing (vergelijkbaar met 120 Crunches.

In mijn vorige test van de tijd, merkte ik dat met name de laterale buikspieren zijn meer gestroomlijnd.

Ik ben van plan om het te gebruiken op elke geval, net op het Moment dat ik weinig tijd heb om te sporten en met de Slendertone “op de kant” mijn buik kan trainen. En later, als er meer tijd is, hij is zeker een goede ondersteuning voor de reguliere Training.

De Slendertone is altijd bij de hand in de bijgeleverde opbergtas.

Geef een reactie