De rode Senseo Latte Select HD7854 geprobeerd

Het melkschuim van de Senseo Latte

Ik had tot nu toe erg blij met mijn oude, simpele blauwe Senseo Pad-koffiezetapparaat. Maar gisteren was het tijd. Ik heb mijn nieuwe Senseo Latte Select gekocht, het is nu ook mogelijk, de melk schuim schuim, dat direct geschuimd in de Beker, en ik heerlijk nu, Latte Macchiato, koffie latte en Cappuccino met de opgeschuimde melk is toegestaan om van te genieten. En dat ook relatief snel en zonder veel moeite.

Hoe kwam het tot de aankoop? Ik vind het melkschuim klasse. Maar dat was altijd een Matscherei met de melkopschuimer: melk warm, vullend, omhoog-omlaag, en dan niet echt vast, en dan is het hele ding flush. Ik denk dat hij klasse, maar te veel is te veel. Dus er was geen melkschuim voor mij. Ik wilde maar wat is het en het Tassimo-reclame heeft mij zeer nieuwsgierig op hun machines, want er moet ook worden melkschuim-direct uit de machine. Maar het hele ding werkt alleen met capsules, en dat was ik, te dom en te duur. Dus meer aandacht en tijd aan een volledig automatische koffiemachine dacht. Op amazon.de het rond te kijken en gezien deze dingen zijn erg duur en als je niet erg kwetsbaar. Dus het idee is verwijderd. En dan de Senseo latte kwam. En ik was gefascineerd. Nog steeds Pads en het melkschuim wordt gemaakt van verse melk. Geen domme capsules! Maar duur…

En gisteren gebeurde het dan nu. Weekend, de stemming om te Winkelen, en Saturnus in een prospectus van de nieuwe Senseo genomen in alle grote kenmerken die werden weergegeven naast foto ‘ s van schandalig lekkere uitziende koffie. Ben de hele dag met de gedachte van de Senseo rond te rennen en wat er gebeurde, het was al een beetje donker? In MediaMarkt is er de Senseo latte op een tentoonstelling, stuk voor 30 euro minder…. Ik moest kloppen, natuurlijk.

En de koffie smaakt echt goed!

Philips HD7854/80 coffee pad machine, Senseo Latte Select, rot -, test-magazine uitspraak Zeer Goede 03/2011

Als iemand vragen heeft over de machine, Pads, etc., ga zo makkelijk!

Geef een reactie