Moet ik brengen de tablet terug?

De heer S., een oudere man en niet langer een klant van ons komt in de apotheek en vraagt: “wees zeer voorzichtig en behoedzaam:

“Dus … ik heb tabletten thuis een pak … en ik weet niet hoe vraag je dit … zijn verlopen … krijg ik het terug?”

Pharmama: “Natuurlijk, je moet brengen van alle medicijnen af te stoten.”

(Dit is in Zwitserland, de normale Afvoer route voor Duitsland, zie hier)

De heer S: “Ja, maar niet van hen, de tablets.”

Pharmama: “Nou dan, dit is niet een Probleem.”

De heer S: “Ja .. weet je, ik kreeg van de dokter, en besefte dat ze zijn verlopen.”

Pharmama: “wait a minute … de tabletten die u zojuist van de dokter?”

De Heer S.: “Ja.”

Pharmama: “En … u wilt om mij te vragen of ze moeten terug te brengen het naar de dokter?”

De heer S: “Ja, want ik wil niet alleen maar zich te ontdoen van hen, ik neem de test, dus ik kan nemen?”

Pharmama: “Nou, zou je waarschijnlijk duren, maar het zou beter zijn als u zou hebben, vóór de vervaldatum.”

De heer S: “Ja, dat dacht ik – dus ik zal terug het peloton naar de dokter?”

Pharmama: “ik Zou in het geval, dus, Ja.”

De heer S: “Hoe komt het dat hij mij geeft verlopen tabletten?”

(Oh, man, Bedankt voor het idee!)

Pharmama: “Ja, weet je wel – dat is natuurlijk een arts die werkzaam is in de tabletten zelf. Sinds hij heeft zijn eigen kleine apotheek in de praktijk. Hier hebben we een kwaliteitsmanagement systeem garandeert, dat dingen zoals de juiste temperatuur voor opslag worden gecontroleerd … en dat de vervaldata worden regelmatig gecontroleerd en de medicijnen bijna afloop worden verwijderd uit het geheugen. Dit is een tijdrovend … Artsen hebben een kwaliteit management systeem voor uw opslag afhankelijk van. Dit is niet verplicht in het geval van die, blijkbaar – als zodanig kan gebeuren met je.”

Ik shrug helaas de schouders.

De heer S: “ik denk niet dat het goed!”

Ja geloof me: ik ook.

Geef een reactie