BeetsBLU Bluetooth Hartslagmeter

Tag voor “Connected Health”: bloeddruk, stappen, gewicht via Bluetooth naar de telefoon. Met de BeetsBlu-hartslagmeter de hartslag te kom met me mee naar de training via Bluetooth naar de telefoon.

Omvang van de levering

Wat krijg je voor dat geld? De hartslagmeter en verstelbare borstband (al is aangesloten op het apparaat) en een duidelijke handleiding. Klaar.

De batterij is al in het apparaat geplaatst. Een aan/UIT schakelaar. Het apparaat komt tot leven zodra het duurt een impuls waar.

Gebruik

Mijn eerste Tests met de borstband verliep soepel: de borstband en geknipt, zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op de telefoon, BeetsBLU App op de iPhone en opende de kist was gevonden, de riem en de hartslag worden weergegeven. Bevochtig de contactpersonen bij mij niet nodig was.

Gisteren ben ik in mijn eerste run Joggen met de hartslagmeter. Inbedrijfstelling was zo glad als de eerste Keer.

Download de QR-Code voor Runtastic GPS Running, Joggen, Fitness Tracker ontwikkelaar: runtastic prijs: € 4.99+

  Runtastic Pro heeft gevonden de borstband gemakkelijk. Een eerdere Koppeling in de Bluetooth-instellingen is niet nodig.

  Tijdens het Lopen heb ik niet meer gevoeld van de borstband. Het is klein en lichtgewicht.

  De huidige hartslag wordt weergegeven Runtastic Pro op het scherm en op elke kilometer via de koptelefoon modieus.

  Zoals u kunt zien, liep ik met een vrij hoge frequentie, wat krijg ik nu, dankzij de frequentie meter Feedback. Leg de hoge frequentie kan ook zijn: ik was niet meer dan 6 maanden, waren er meer dan 26 °C en ik had de auto Max in kinderen, en had daarom te worden geduwd ongeveer 10 kg aan de voorzijde van mij. Het is leuk, maar, in ieder geval. Maar dat betekent ook dat ik heb om terug te gaan naar een reguliere Uitgevoerd, om te houden van de frequentie op de lange termijn deze ladingen in een lager bereik.

  Conclusie

  Degenen die vaker en toch een Smartphone neemt, voor de BeetsBLU is een kosten-effectieve manier, in aanvulling op de snelheid en afstand, hartslag opnemen.

  Het apparaat werkte in mijn Test, de installatie en het gebruik is absoluut eenvoudig.

  Over de levensduur van de batterij, kan ik zeggen tot zo ver nog niets, maar als door de fabrikant van de accu wordt aangegeven duurt ongeveer een jaar, dus dit is echt geweldig!

  Zo ver, dat ik kan geven om een volledige aanbeveling!

  Dank u BeetsBLU voor de bepaling van het te testen product.

  Geef een reactie