Blog met een nieuw Design

De Blog herrpfleger.de heeft een nieuwe Design.

Iedereen die dit leest mijn Blog in de Feed-Lezer zal gemerkt hebben al bepaald: herrpfleger.de heeft een nieuwe Design.

Ik persoonlijk vind het Ontwerp erg veel en de nieuwe lay-out vind ik zeer geslaagd. Oh, en zelf-lof *g

Ik ben trots op de “Post”op de home pagina. Er zijn de artikelen gepresenteerd, die ik beschouw als een hoogtepunt gerandomiseerde. Daarnaast zie je nu op de home pagina, of in een artikel, een YouTube-Video is verborgen.

Wat vind je van het nieuwe Design? Heb je gezien geen Bugs? Het lijkt in Uw Browser correct? Ik ben altijd in voor tips open. Wanneer kunt u denken aan een verbetering, dus dit vertelt graag!

Op dit moment ben ik ondergedompeld in het ontwerp van de Thema ‘ s voor WordPress – dus als je tips wilt of wilt weten, ik heb me gerealiseerd dat een ding of twee, dus je kan gewoon vragen: ik kijk altijd uit naar uw reacties.

Geef een reactie