Met Betrekking Tot Reclame-Blog

Het zou kunnen gebeuren bij de volgende keer dat ik breng af en toe een gesponsord artikel of reclame link. Ik ga te karakteriseren, het enige artikel, die hebben ook een verband met mijn andere onderwerpen, dus een bepaalde hoeveelheid waarde voor je lezers, de artikelen zijn geschreven door mij en niet door iemand anders, EN … ik wil doneren deel van de opbrengst van mijn Blog voor een goed doel. Ik denk dat zo wilt gaan naar 15% ik geef.

Je hebt mij goede ideeën voor organisaties die te doneren? Een aantal eisen die ik had: de organisatie moet transparant zijn, in de zin dat zij een groot deel van hun ontvangsten in het echt en in Reclame-uitgaven, indien mogelijk, moet u in staat om via paypal te doneren – of anders via credit card. Dit kan een lokale of Internationale organisaties.

Ik ben mij ervan bewust dat de discussies zijn niet alleen te wijten aan reclame ondermijnt mijn geloofwaardigheid – maar ook de organisatie die het nu is.

Ik sta open voor suggesties in dit verband de opmerkingen die dienen alleen om de reden dat je geen advertenties lezen willen brengen maar niets, Sorry. (Als u wilt lezen van reclame, kunt u de Berichten gewoon, het zal niet heel veel).

Geef een reactie