Van advertenties en donaties

Dit is een update hoe het werkt met de advertenties (hij heeft verstoord heel veel van jullie, de paar Keer?). Met af en toe een gesponsorde Posts heel goed passen. Zodra ik in staat was om het verkopen van een artikel naar een ander platform (met dank aan de Farmaceutische industrie.ch!) en zo was ik in staat opnieuw te doneren:

Specifiek, de tijd €van hun manier om te helpen 100.00 EUR aan de duitse steun voor de organisatie, de actie medeor e. V., – en CHF 50.00 bij de Stichting Theodora de kinderen in het ziekenhuis een beetje vreugde en Gelach. Ook beide, naar mijn mening, voor de ondersteuning van organisaties.

Ik ben van plan om leiden in de toekomst. Wie heeft suggesties voor een betrouwbare, ondersteunende organisaties, kunt u mij vertellen in de comments.

Die wil gewoon zeggen dat “betaalde Posts onbetrouwbaar is,” kan het als🙂

 

Geef een reactie