Contact(lenzen)-problemen in de apotheek

Ik heb een bril, soms draag ik contactlenzen, echter, vooral in de feestdagen, waar de luchtvochtigheid erg hoog is en ik niet hebben om een minimum van 8 uur “” wat voel ik me een beetje als een kwelling, omdat ze uitdrogen mijn ogen. Deze vakantie probeerde ik het nogmaals – vooral omdat ik niet kan dragen in het Zwembad en de zee, en de bril en ook deze keer had ik om het te verwijderen na een korte tijd. Wat … gaf me een meer problemen, zoals gewoonlijk. De een leek niet te willen. Opnieuw en opnieuw, “gepopt” in de Vorm en op het oog. Vrij vervelend, vooral als je bedenkt dat je wilde in de eerste plaats en heeft al nodig een paar Pogingen.

Maar … ik heb hem eruit te halen. Mij en de vrouw herinnerde dat ik had voor de vakantie in de apotheek. Hoe kon ik vergeten de ontmoeting?

Een vrouw, mid 20’s met jam-rode ogen, in vrijwel elke Ader is zichtbaar in de apotheek.

Vrouw: “zou je Kunnen kijken of mijn contact lens is nog in zit? Ik weet het niet.”

De leerling trekt mij – ik gooi een blik op de rode ogen en besluit dat het iets over wat je kunt met onze middelen te behandelen. Ik ben ook kijkt je recht in je ogen, maar ik zie behalve rood is niets.

Pharmama: “het spijt me, ik kan niet zien of een contact lens is of niet, maar met de ontsteking, ik zou de persoon die kan kijken met de professionele agenten in het oog.”

Vrouw: “Wat je niet ziet? Je kunt het zien als je goed kijkt. In het andere oog, ik heb een lens in zit, zie je!”

Pharmama: “Ja, ik zie – in het andere oog zie ik niets dat is waarschijnlijk rood. U weet het niet, want als er daar of niet?”

Vrouw: “Nee. In het begin dacht ik, maar na een tijdje had ik het gevoel alsof, wanneer u het knipperen en het doet pijn … zie je niet dat?”

Pharmama: “nee, zoals ik al zei. Ik zou naar de dokter gaan. Nu is. De lens kan ook in het front, die mogelijk verplaatst onder de oogleden. En zoals ik al zei, de rode ziet er niet goed uit. Je gaat naar de dokter van de show.”

Vrouw:”Oh, dit is gewoon rood, want ik vind herumgegusselt daarin, wordt de lens. Kon je niet nemen om te proberen?”

Pharmama: “ik zie niet in je. Ik neem geen zorgen nog steeds in het oog, vooral als ik zie niets. Daarnaast ziet het er ook tot een ontsteking.”

Vrouw: “bent u niet helpen. U hebt mij zijn, dan, misschien, een paar kalmerende druppels?”

Het is niet echt het type waar je beter niet, want ze gaat anders naar de dokter. Dus …

Pharmama: “Als u een voorschrift van de arts.”

Vrouw: “Maar ik ben niet tot u komen, want ik wil naar de dokter.”

Pharmama: “En ik zeg u, het is noodzakelijk dat je gaat. Dezelfde.”

Ik weet niet of je ging. Ik hoop dat het is. Het oog infecties kunnen gaan zeer snel, en waar kan je eigenlijk blind zijn als je niet alles doen.

Geef een reactie