Cyon.ch – perfecte Webruimte voor herrpfleger.de

[Trigami-Review]

Als ik had met mijn oude Webspace provider evanzo.de opnieuw en opnieuw problemen met de FTP-toegang in het begin, met serverstoringen en trage laadtijden, ik denk voor een lange tijd voor de overstap naar een nieuwe provider.

Heeft als resultaat het nu, het aanbod dat ik voor een jaar de gastheer van het web cyon.ch is het toegestaan om te testen.

Alleen van de presentatie van de pagina heeft mij de aanbieder is ervan overtuigd – stijlvolle, informatief en deskundig. Host precies geschikt zijn voor dit Blog, of? cyon.ch zelf is een web hosting bedrijf met jonge werknemers, maar u kunt ook gastheer van Duitsland.

Cyon.ch zelf geeft 7 redenen voor u om te registreren:

 • Transparantie — met cyon weet u altijd wat u
 • Prijs-prestaties — met cyon, je hebt niets te verliezen
 • Klant ondersteuning bij cyon je wordt niet alleen gelaten worden
 • Apparatuur — met cyon, bent u aan de veilige kant
 • Controle — cyon zitten aan de belasting
 • Extra diensten — in het geval van cyon, u ontvangt zeer exclusieve Extra ‘ s
 • Enthousiasme, blij je te zien zijn in het bedrijf van tevreden klanten
 • Voor mij was de prestatie van één van de maar eerst en echt kunt zien: cyon.ch biedt drie verschillende web hosting pakketten: Kers, Kiwi en Sinaasappel, waarin ik ontvangen het pakket Kiwi kan testen met de volgende diensten:

  Beschikbare schijfruimte: 20 GB, server locatie Zwitserland: Ja Verkeer: onbeperkt Domein Addon Domains: 20 E doorsturen: onbeperkt aantal email adressen: onbeperkt Spam en virus bescherming: Ja MySQL databases: 20 SSH toegang: Ja 60 dagen geld-terug-garantie: Ja

  …bovendien, PHP4 en PHP5, aangepaste php.ini, onbeperkt cron jobs, en en en…

  De offerte zag er goed uit en ik bestelde in het pakket dat ik heb besteld met een extra Domein (herrpfleger.com) en binnen no-time had ik een welkom e-mail van cyon in mijn mailbox met mijn login-gegevens, en een gids voor de Eerste stappen.

  Kan ik mijn gegevens beheren, rechtstreeks van de mijn.cyon.ch – daar heb ik toegang tot de volgende functies:

  • Overzicht van al mijn bestellingen, en het contract periodes
  • Mijn adres en E-mailadres wijzigen
  • De hoofdschakelaar domein op een server
  • Up – en Downgraden van de Server
  • De nieuwe pass woorden
  • Het opnieuw versturen in de welkomst E-Mail naar elke gewenste bestemming

  Server-specifieke instellingen die gedaan kunnen worden in het overzicht van het Bedieningspaneel en stel het in. Domein, e-Mail, database, statistieken zijn er om te bekijken.

  Een blik op mijn.cyon pakket Overzicht van de mijn.cyon bemiddeling programma

  Herrpfleger.de nu in het geval van cyon.ch?

  Ik heb tot nu toe alleen de gegevens en de database van herrpfleger.de om cyon.ch transfers en het werkt erg stabiel en snel.

  Problematisch is alleen de Overdracht van het Domein herrpfleger.de de nieuwe Server is nu. Mijn oude provider waar het Domein is ondergebracht, niet mogelijk is om te Veranderen de Nameserver, en ik heb nu geannuleerd wordt het Domein en de verhuizing van het Domein naar 1&1, u op de servers van cyon.kunt ch putten (Nameserver entry). Helaas, de KK duurt een kleine applicatie nog….

  Update: Inmiddels, na een zeer mooie en snelle ondersteuning contact met cyon.ch, nu loopt het Domein herrpfleger.de prachtige met de Webspace van cyon.ch – alles werkt soepel!

  Daarnaast kunt u met cyon.ch geld verdienen met een affiliate programma. Het brengt een van de web hosting deals, zodat je kunt krijgen, afhankelijk van het pakket, 50, 100 of 150 CHF. Ofwel is dit één van de aangeboden banner van cyon reclame gebruikt of de nieuwe klant geeft u in de bestelling, het Domein van de bemiddelaar.

  Al met al, cyon.ch is een zeer stabiel en bevoegde indruk, waar zien we ook in de loop van het volgende jaar. In de loop van de tijd, er waren geen grote problemen, de overeenkomst met cyon.ch verlengen.

  Geef een reactie