De nieuwe Naturals met rozemarijn Lorenz

Product test van de nieuwe Naturels met rozemarijn Lorenz

Zoals ik het gelezen heb in mijn Mail van empfehlerin.de van het product te testen met Naturals met rozemarijn Lorenz, ik onmiddellijk toegepast. En dan was het de vingers gekruist en hoop dat ik kan worden.

De Naturals van Lorenz met milde pepers zijn al lange tijd mijn absolute favoriete Chips. Ze zijn, zoals de nieuwe variëteit zonder kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen en dus ook voor gevoelige gehemeltes, zoals de mijne, die het beste geschikt is, en ze nog steeds de smaak absoluut mega klasse.

Ik was zeer nieuwsgierig om te zien hoe goed de nieuwe variëteit van Naturals met Rozemarijn zou proeven.

En tot slot mijn brief van aanvaarding kwam. Ik was één van de 5.000 die was toegestaan in het product te testen met Naturals met rozemarijn Lorenz.

Vorige week, het pakket is aangekomen met vijf grote zakken en 20 proef packs Naturals met rozemarijn voor mij. In slechts een paar seconden had ik de verpakking opende en de eerste Chips in mijn mond. Hmm, werden de heerlijke, pittige en smakelijke. Ik had de knappern beste niet gestopt!

Op vrijdag mijn vrienden kwamen dan in het plezier. Terwijl we zaten allemaal gezellig samen, en honger, wachtte voor Mandy, onze “gastvrouw”, eindelijk klaar had gekookt, nam ik als een klein Tussendoortje, de Naturals met rozemarijn. De sceptische blik, en wat er zou moeten doen Chips met rozemarijn, verdwenen geluiden met de eerste Knapperig. In plaats daarvan, je hoort het van alle kanten: “de Boa zijn lekker en vol van knapperig en niet zo vettig nog zo goed, verslavend, ik moet kopen voor mij, zelfs zonder het gebruik van conserveermiddelen en kunstmatige aroma’ s, gewoon een Hamer, …” en uit pure Naturals met rozemarijn veel overbleef van de spagetti Bolognese links over… 😉

Volgens de vorige Feedback, de Naturals met rozemarijn Lorenz worden alleen aanbevolen!!!

Geef een reactie