De Test van het feel good gevoel verse Deos von bebe Young Zorg

Juppi!! Ik ben één van de gelukkigen die mochten testen van de nieuwe goed gevoel frisse Deodorant van bebe door Trnd.

Nauwelijks het pakket was aangekomen, had ik het open en keek naar roze, oranje en blauw, Deos.

De blauwe trok mij direct na het uitproberen van de meeste. Hoe moet het anders, maar blauw is mijn favoriete kleur. Ook na het uitproberen van de drie verschillende rassen, de blauwe deodorant met de verscheidenheid was activ nog steeds mijn favoriet.

De geur past het beste bij mijn sportieve Stijl. Niettemin, de twee andere geur richtingen zijn raden wat ik heb gedaan, al met een bedrag van vreugde.

De Deos helpen super tegen zweet geuren, zelfs als je zoals ik veel aan sport doen.

Maar ik heb om over te klagen is dat het niet omgeven, wanneer de Deodorants, de eerste van een “wolk van rook”, dat is bijzonder aangenaam. Ik heb ze wel gebruikt maar nog steeds een heleboel!

In het geval van TRND, is het belangrijk dat de ingelogde leden kunnen deelnemen aan verschillende projecten, waarbij het doel is het testen van nieuwe producten en ook met vrienden, Kennissen, collega ‘ s en Familie te vertellen.

De producten zullen bekend worden gemaakt via word-of-mouth en diepte van de leden te worden getest.

Iedereen die een verlangen om producten te testen, kunnen zich aanmelden op de pagina TRND en geluid het midden.

Links:

Geef een reactie