Product testen: Rivella rabarber, PAULA patch cake, Douglas Mannen

0i hebben slechts enkele producten te testen op de vlucht, en zou willen geven aan de projecten van een paar korte Statements. Wie heeft de tijd, het verlangen naar het product testen, ik gekoppeld de promotor van het product testen, dus u kunt zich aanmelden makkelijk zelf. U kunt interesse hebben in een advertentie van de aanbieder in die breng ik regelmatig een product testen?

Rivella Rabarber

Een paar dagen geleden mijn trial-pakket aangekomen is, is de test project “Rivella Rhabarber”. De inhoud van mijn test pakket:

  • 6 flessen à 1 Liter Rivella rabarber
  • sommige van de blikjes (0.25 l) van Rivella Origineel
  • 50 cent uit coupons voor de aankoop van een verdere flessen Rivella en te geven aan vrienden en Kennissen

In een paar dagen: het is een fles van overblijven, en de rest zijn al dronken – het smaakt zo 🙂

Rivella is een kruiden-limonade uit Zwitserland, die is vervaardigd sinds 1952 met alle-natuurlijke ingrediënten.

Nieuw op de markt, de verscheidenheid van de rabarber en de smaak is echt heel goed: niet te zoet, hint van fruitige Zoetheid, de rabarber smaak is zeer subtiel. Heerlijk!

Alle van de vorige Mittester waren enthousiast over de nieuwe variëteit en we vinden ze nog beter worden dan het Origineel. Ik kan me goed voorstellen dat ik ben gaan winkelen na de Test wordt ook af en toe Rivella rabarber in de supermarkt.

Product testen wordt uitgevoerd door kjero.com.

PAULA patch taart

Over empfehlerin.de we ontvangen een pakket met 5 verpakkingen van PAULA patch cake van Dr. Oetker. In het pakket is:

  • 4 x PAULA patch cake met vanille Pudding vlekken
  • 1 x PAULA patch cake met chocolade Splitst en chocolade Pudding vlekken.

In het Algemeen zijn we teleurgesteld door de twee rassen. De chocolade variant is nog teleurstellender dan de lichte variant. De smaak is te zoet en de consistentie te papperig.

Als ik bij iemand op bezoek heb ik de cake ook zonder grommen, maar niet Kopen of Aanbevelen, zal ik het niet zou eten hem. Duidelijk, het is een product dat ik blij zou zijn met een wijziging in het Recept.

Product testen wordt uitgevoerd door empfehlerin.de.

Douglas Mannen

Over sport1indsider.de je zou kunnen testen twee producten van Douglas MANNEN. In de test pakket zijn:

  • 2-in-1 Hydro-Energie facial gel
  • Actieve Eye Cream

Ontworpen voor mannen huidverzorging producten beloven een eenvoudige en gerichte toepassing.

Facial gel

de 2-in-1 Hydro-Energie facial gel voor de dagelijkse gezichtsverzorging en kalmeert de huid na het scheren. Textuur en een effect (koelend effect) zijn echt goed, maar de geur is overweldigend in mijn mening. Na het Toepassen, ik heb het gevoel dat ik de geur van een hele Douglas tak. Daarom, alleen al vanwege de geur, niet een aanbeveling.

Actieve Eye Cream

De toepassing van de Actieve Eye Cream aan het verminderen van de tekenen van vermoeidheid rond de ogen.

Mijn gemiddelde slaapduur is de huidige ca. om 6 uur, dat is waarom het “licht” tekenen van vermoeidheid in de ogen zijn in het geval van me gewoon niet ongewoon. Significant effect heb ik niet ervaren in de toepassing, maar de Crème voelt verfrissend en hydraterend. Ik zal het blijven gebruiken. De textuur en de geur van dit product is zeer goed.

Product test sport1insider.

Geef een reactie