Hoe maak ik van Sushi?

De Handleiding Voor Beginners:

Hi Jongens,

vandaag, nadat ik naar Kerstmis, “Aziatisch kookboek” als een geschenk, ik heb besloten ten slotte, om te leren van het vervaardigen van Sushi. Om te beginnen, ik ben met de productie van de Maki-Sushi is begonnen.

Want ik ben bang, maar een beetje terug, voorafgaand aan het gebruik van rauwe vis, ik heb mijn eerste instructies. Het is van belang, namelijk in het gebruik van rauwe vis, dit is echt helemaal vers.

Hier is nu voor het eerst op mijn boodschappenlijstje, of dingen die ik de download na een bezoek aan de Asia in mijn rugzak weer op en gevonden:

  • een bamboe roll plaat
  • Sushi rijst (kleefrijst is anders dan Sushi rijst – ik heb de Sushi-rijst alleen na een vraag is gebleken dat bij mij met handen en voeten, maar zonder woorden, het is weergegeven waar deze ligt
  • Sushi Kruiden (Rijstazijn)
  • Nori vellen (zeewier vellen)
  • Soja saus
  • En nu de spullen die je bij de supermarkt:

    • een komkommer
    • Tonijn uit de kan
    • Mayo
    • Eieren (2)
    • Melk

    Bovendien, ik heb zout, peper en een beetje peper gebruikt.

    Nu voor de voorbereiding:

    Eerste van alles, de Sushi moet worden gekookte rijst. Om dit te doen, 175g van de rijst, spoel het af met 250 ml water en laat het koken voor ongeveer 5-6 minuten sudderen. Doe dan de rijst in een kom en voor 10 minuten. De pot en snel uitspoelen en vervolgens 2 EETLEPELS rijst-azijn (Sushi Kruiden) met 2 THEELEPELS suiker en 1 THEELEPEL zout toe en meng zoveel warmte, het zout en de suiker is opgelost. De rijst azijn over de rijst en roer. Nu is het hele ding gewoon laten staan om af te koelen.

    Nu de tonijn uit het blik in een bak (voordat de Olie afvoer), een EETLEPEL Mayonaise, zout, peper en een beetje chilipoeder naar smaak. Zet aan de kant.

    Een ongeveer 15 cm lang stuk van de gewassen komkommer gesneden in de helft en verwijder de pulp. Nu dunne reepjes van de komkommer en snijd deze aan de kant.

    Twee eieren in een kom, voeg wat zout, peper, chilipoeder en een beetje melk routes. Nu is het hele ding in een anti-aanbak pan op laag vuur, laat het stollen, zodat het eruit ziet als een pannenkoek. Kortom, het Hele ding is een eenvoudige omelet. Deze korte-laat afkoelen en snijd in reepjes.

    Nu komen we bij de Rol De Nori vel (zeewier blad) op de bamboe Mat en leg hierop een laag (ongeveer 1/2 cm van de rijst. Dan komt in het midden van het onderste derde deel van de tonijn met de komkommer, of de omelet met de komkommer. Overdrijf het niet 🙂 En nu Al de zorgvuldige Curling. Nu is het eigenlijk een groene rol moet worden voor je. Nu de eerste van alle, in het midden snijden (scherp mes is belangrijk) en vervolgens een verdere ca. 1 inch breedte stukken.

    Geef een reactie