De winnaar van de AMILO Pi 3660 notebook van het merk Fujitsu is

Dit is waarschijnlijk een van mijn laatste berichten die ik zal schrijven over de Amilo, de Test Laptop die ik heb gekregen van trnd beschikbaar gesteld voor het Testen, want er is een winnaar van de loterij.

Als een paar uur geleden op de Blog van trnd heeft aangekondigd de gelukkige winnaar op mijn Blog Lena F. (Lena) en de winnende reactie van u is de volgende:

Hallo Meneer Verpleegkundige! Ten eerste, ik zou willen aanbevelen de presentatie van uw pagina. Het design vind ik erg aantrekkelijk. Het beste verslag van de test nummer te selecteren was niet heel makkelijk, want ik heb een aantal ideeën heel goed vond! Ik besloot te gaan voor de laptop te testen: voor de grootte van de vergelijking, omdat dit het meest creatieve idee dat ik heb display te zien op een Pc. Ik denk dat het goed is dat u presenteren, verschillende toestellen is zo gekozen dat de grootte van de laptop in het bijzonder levendig. Zodat je kon zien dat, bijvoorbeeld, de touchpad maat op basis van uw Ipod touch, en een beter beeld van. Samen met de andere bijdragen, zult u worden geïnformeerd over de Fujitsu AMILO Pi 3660 Notebook!

Gefeliciteerd van mijn kant en alle andere deelnemers, dank u nogmaals voor uw deelname!

Link: lijst van winnaars van de Amilo-Laptops in de trnd-project blog

Geef een reactie