Laptop test – Amilo en een LCD-TV via HDMI

Ik dacht dat ik iets met de Laptop en de aansluiting van de laptop met mijn TV via HDMI.

In theorie, het hele project werkt ook goed: de HDMI-kabel aan op een Laptop en de TV de HDMI-kanaal op de TELEVISIE is geselecteerd, en scheen het beeld van de Laptop aan op de TV. Bij het afspelen van YouTube Video ‘ s het Geluid naar de TV.

Gebruik alleen, men kan stellen dat de Laptop niet meer zo een groot Display, de vergroting brengt om de paar centimeter te veel. En de kwaliteit van de afbeelding op de Laptop is ook een stuk beter dan het weergegeven beeld op de TV.

Het werkt, maar of ik gebruik het soms weer, behalve voor test doeleinden, is twijfelachtig. Ik heb een projector met een HDMi-ingang, zou het ding, natuurlijk, weer beter. Of weet je van een ander goed gebruiken voor de HDMI-uitgang?

Geef een reactie