Review 2015 Outlook 2016

Zelfs als het te wijten is aan een gebrek aan middelen in de laatste paar weken, iets te rustig, dus ik zou graag voor het einde van het jaar, is de Kans op het afgelopen jaar terug te kijken en mijn ideeën voor het jaar 2016.

Het afgelopen jaar 2015

Mijn Status in 2015 is “full time papa” en “medisch student in het semester”. Tegen het einde van 2014, ik kreeg zowel de langverwachte studie van ruimte voor de menselijke geneeskunde en ik ben dolblij vader. Deze combinatie is niet per se de meest optimale, aangezien beide kost veel kracht en tijd. En ik weet genoeg 2015. Aan het begin van het jaar, heb ik mede-geschreven de anatomie examen, en nu aan het einde van het jaar schrijf ik nog steeds natuurkunde/scheikunde in het eerste Semester. Terwijl geconcentreerd Leren is alleen mogelijk wanneer de zoon des mensen is slapen. En de combinatie van de periode van Onderzoek en tand kind is weer optimaal. Maar de verwachtingen voor de examens zijn op de “belangrijkste” geschroefd en met betrekking tot het feit dat de prioriteit is voor mijn zoon helemaal in orde is en (voor mij persoonlijk) volledig gerechtvaardigd. Dit inzicht echter, moest groeien ook…

Een Jaar Papa

In retrospect, het jaar ging voorbij in een flits – een geweldige tijd, we hebben heel veel gelachen. En zeer weinig slaap, nog minder breathers en weinig tijd voor ons.

Er is een leven vóór de vader te Worden en een leven na dat. En het is precies dit leven, nu, is het werkelijke en het goede leven. Relaties zijn aan het veranderen. Vader-Zijn is iets dat ongelooflijk mooi!

Sport

Zelfs als in de laatste maanden van Sport die niet zo ‘ n grote rol in mijn leven heeft gespeeld, dus ik bracht het in het jaar 2015-meer dan 125 kilometer Joggen. Ze willen worden bijgevuld in 2016.

Tafeltennis is geworden meer en meer een deel van mijn leven en moet dat blijven. Me concurrentie ervaring ontbreekt, ik ben op een punt van de spelen nog te zenuwachtig en aan gewerkt moet worden.

Pak De Ouders Geld

2015 is het jaar waarin ik diende de eerste zaak voor het hof.

Aangezien deze Blog is geregistreerd als een bedrijf, ik had activiteit in de tijd voor de geboorte van onze zoon, een gemengd inkomen (loondienst en niet als zelfstandige). Als een resultaat, de beoordeling periode voor de berekening van de ouders geld niet, zoals in het geval van de werknemers in de afgelopen 12 maanden te rekenen vanaf de geboorte, maar de laatste volledige fiscale jaar. Want ik zal worden benadeeld als gevolg van dit feit massief, ik heb een rechtszaak aangespannen tegen de sociale hof. De zaak is nog in behandeling en ik ben benieuwd naar het resultaat.

Details hopelijk binnenkort in een uitgebreide blog artikel

Blog in de review

In vergelijking met het voorgaande jaar, ik opgenomen stijgende aantallen bezoekers, wat natuurlijk positief is. Ook is een verdubbeling van het aantal Facebook-Likes, wat maakt mij erg gelukkig.

Dankzij deze trends, ik kan ook terug kijken op een geweldige samenwerkingen die hebben me echt leuk en zou graag om u te danken, natuurlijk, de partners in de samenwerking.

De drie winnende games in 2015 hier op herrpfleger.de en ik hoop dat dat in 2016 zal dit aantal overtroffen.

Nog, ben ik niet met de inhoud van een Blog (of is het als een Blogger ooit?) – vanwege de uiteenlopende onderwerpen van de blog komt overeen met mijn interesses, ik zou graag op de hoogte houden van deze brede verspreiding. Maar meer zorg en medische artikelen, op te nemen en ook de tijd van deze persoonlijke artikelen zoals deze om hier te posten.

Verdere persoonlijke wens van mij is dat ik de tijd om meer te doen met Video. Een Vlog, zal het niet worden, maar ik kan me goed voorstellen dat het zal zijn in 2016 meer Beoordelingen of ideeën, zoals een Video of Video-supplementen.

Al in de Pijplijn voor 2016, twee zeer interessante samenwerkingen, ik ben erg blij nu. Wat zal het worden, je weet het snel genoeg 🙂

Zo, nu maar een goede slide in het nieuwe jaar – Proost! En het is niet zo overdreven dat je moet betalen voor de collega ‘ s in de emergency room een bezoek!

Geef een reactie