Een terugblik – 2015

Voor WordPress uitgebracht zijn terugblik op het jaar, wat je gedaan hebt met de Blog dus, hier is een iets meer persoonlijke terugblik op het jaar.

Het was een … een soort van korte jaar. Ik ben bang dat het al aan het einde.

Junior is weer een jaar ouder en hij heeft het overleefd, een (-) gebroken Arm in het voorjaar, en een vers afgezien van de verzonken voet in de herfst … zowel de “sport” – ongevallen, de eerste race op de Slee, tweede als Rond. U kunt pack in katoen, wol, toch? Het resultaat van elk 2 weken, en de bedeling van de gymnastiek lessen. Als u dat niet gymnastiek snel genoeg. Als iemand niet in school of voor speciale activiteiten in de fitnessruimte uur van de herfst. Hij is te krijgen met het nieuwe schooljaar, nieuwe leraren. 2 het aantal en een man. Het verschil is merkbaar, vooral in aanzienlijk minder huiswerk in het afgelopen schooljaar, hebben we (elk!) – Dag Taken. Wij, als de Junior heeft moeite verblijf op en moet er ondersteuning. Nu: wat bent u begonnen met het frans (vreemd lesmateriaal door de manier) … en in mij is de onderliggende angst dat ze niet komen met de stof echt vooruit – of -. Misschien is dit alleen het verschil met voorheen, maar … Ja, er is iets van belang voor mij. Naast de school Junior heeft bereikt, de krokodil en de ijsbeer en hij wil blijven zwemmen en cursussen te volgen, die bevalt me als voormalig water rat en badmeester.

In de vakantie waren we allemaal ook zijn, het meest recent in Tanzania. Afrika is altijd leuk, zelfs als het een beetje chaotischer dan normaal. Nogmaals, ik wil niet afhankelijk is van een gebeurtenis, 1 dag ook als je keek in Amsterdam goed voor ons.

In de volgende vakantie (in Thailand), ik kan overtuigen van mijn ouders (yay!) je een week doorbrengen met ons op. Op de manier waarop je bent dan in ieder geval, maar ik ben echt naar uit om u naar het Khao Lak, waar waren we al een paar Keer.

De Blog … hij had vele bezoeken: bijna 1,5 miljoen en maakt me veel vreugde. Wat ik niet heb geschreven hier, maar wat was een grotere Verrassing: mijn werkgevers weten inmiddels wel dat ik blog, en … vind je het goed! Er was een kleinere steen van het hart viel mij. Echter, er is niets veranderd hier: als je mij weet, ik bewaar het voor je. Ik ga ook bloggen meer anoniem, voor mij (en ik ben – geloof het of niet – een beetje verlegen) en voor patiënten (om verder te gaan de verhalen anoniem, zodat ze zijn niet uniek is voor buitenstaanders).

De Blog “brengt” veel voor mij. Sinds de meer dan 6000 opmerkingen zijn alleen al in het jaar van de u – altijd interessant en ik leer dit. Reacties op dat ik nog steeds “moderator”: zodat in ieder geval de eerste reactie, moet iemand uitgebracht, schrijft mij. Ik leerde kennen nadat ik dreigde aan het einde van vorig jaar (lees hier). Van de soorten die ik heb gehoord, door de manier, niets meer, wat goed is voor hem. Een beetje meer en ik zou hebben gemeld hem, Blog-anonimiteit.

Niet te vergeten de foto ‘ s van de apotheken van over de hele wereld, uit te reiken naar mij voor mijn collectie hier van jullie, van over de hele wereld. Ik hinkte om altijd een beetje achter, maar het komt! Overigens heb ik een modewoord voor, dus dat is nu al de apotheek onder apotheek van over de hele wereld.

Sinds de elfen van de actie, die werd ontvangen met … gemengde gevoelens, en sommige luide protesten. Het is nog steeds: Wie maakt me iets van het lijstje te krijgen dat dit een van mijn “Once-a-day” Cartoon boeken met een persoonlijke inzet / tekening. Een paar gebruik van hebben gemaakt en als je de helft zo blij als ik was, het was een succes.

Sinds het eind van de zomer, ik neem gesponsorde Berichten op de Blog, alleen af en toe en gekenmerkt.

Hoewel ik altijd aanvragen: Online apotheken, Online-Artsen en-apotheken (zoals Dr. Ed en co.), en wat is direct met de apotheek in de competitie … zo zal het niet geven hier. De reclame-inkomsten tot mij komen, en de familie is goed … een avond om meer te eten in de volgende vakantie, J – 15% van de omzet ging (en gaat) als een donatie aan diverse goede doelen, de laatste Keer dat de Artsen zonder grenzen en apothekers zonder grenzen.

Dan ontmoet je interessante mensen via de Blog, Dr. Friederike Bischof, de voormalige Arts die niet alleen geleverd op de spannende gast post “all-Round” heeft bijgedragen, maar het schrijft als een Hobby kok boeken zoals koken tips voor liefhebbers van lekker eten, kunt u echt nodig hebt een goede, Stevige voorbereiding.

Van een duitse collega, in de “onrust” ik heb zijn boek dat hij heeft geschreven over zijn apotheker is tijd, vooral voor jezelf. Het is een schande, want dat was echt de moeite van het lezen waard en interessant: wie zou gedacht hebben, hoe de studie is na 30 jaar? Dank U. D.! (Mag ik noem Je naam?). Misschien moet ik brengen de ene of de andere van het fragment hier.

Wat is een eerste? Ik heb ontdekt Canva,

een kant-en tip, met de gratis online geweldige graphics en foto ‘ s

voor de Blog (en Facebook, etc.) kan maken.

Ik heb ontdekt Instagram weer – want ik kan de toepassing van deze afbeeldingen ook … Op facebook een van deze beelden van PTAheute gekoppeld was aan een – wat mij gebracht heeft binnen een zeer korte tijd, een stijging van 150 Fans.Dat was leuk🙂 Niet zo mooi als ik kan, wat heeft de apotheek te vinden zijn, zoals u uit mijn Slideshare:

vanaf half juli tot en met de inhoud die ik heb geselecteerd zorgvuldig en met veel liefde, hebben overgenomen, met nieuwe foto ‘ s en zonder opgave van of Dankzij waar het idee (en meer) werd gebracht in het begin van augustus op je pagina. Grummles.

In de apotheek het zal spannend worden. We krijgen een man in het (tot nu toe volledig vrouwelijke) Team en de in de drogisterij. Dit is zeker een interessante nieuwe blog posts🙂

Daarnaast ben ik het overwegen of ik wil het schrijven van een Pharmama criminaliteit. In en rond de apotheek, natuurlijk, en met een volle lading Humor (is dit toegestaan in een misdaad?). Ik ben alleen in de fase van voorbereiding, zelfs als ik een aantal ideeën … misschien heeft u suggesties?

Geef een reactie