Google Reader maakt 1. Juli 2016

Het einde van Google Reader, en het zoeken naar Alternatieven

Google heeft aangekondigd dat hun Dienst “Google Reader” op de 1. Juli 2016-strak.

Dit bedroeft mij, omdat ik sinds de 2. Augustus 2008 hebben Google Reader-intensief lezen en Volgen van RSS-Feeds. Ongeacht welke computer ik zat, was ik in staat om toegang te krijgen tot mijn Feeds, en snel en gemakkelijk te lezen wat er in de Web wereld. Met de iOS-App Reeder verliep allemaal goed op de iPod touch, de iPhone en dan de iPad. Ongeacht welk apparaat ik gebruikt voor het lezen van de Status ongelezen, gelezen, een ster) is gesynchroniseerd over alle platforms.

Dit zal in een paar maanden.

De Google Reader zal vroeger of later afgesloten door Google, die ik al niet meer duidelijk is, is er geen duidelijk het genereren van inkomsten pogingen gelanceerd door Google en de introductie van Google+, de Lezer heeft niet geïntegreerd.

Dus is het zoeken naar een goed Alternatief nu begint, maar het niet echt bestaan. Feedly klinkt interessant, maar heeft geen web-applicatie, maar werkt alleen via een Browser plug-in. Ik zit in de voorkant van een computer die is niet van mij, dus ik heb geen toegang tot mijn Feeds.

Positief is de Tweet van de ontwikkelaar van Reeder-App maakt me zien wat hij ons te bieden heeft:

Maak je geen zorgen, Reeder niet zal sterven met Google Reader.

— Reeder (@reederapp) Maart 14, 2016

Met de Service Koorts de kans om te vertrekken op zijn eigen Web-Server, de RSS-Lezer wordt uitgevoerd. De Service eenmalige kost van geld (30$), en ik denk dat dat in principe goed. Daarnaast zijn er een aantal iOS-Apps die toegang hebben tot Koorts. Onder andere reders.

En ik denk ook dat we zullen horen in de komende weken of maanden van verschillende Alternatieven voor Google Reader, en ik hoop dat het goed zal worden.

Heeft een van u al een goede Google Reder Alternatief?

Geef een reactie