Koffie uit herbaria en checklist plantennamen

Had de herbaria en checklist plantennamen ik heb hier in de Blog. Ik werd voorgesteld aan verschillende kruidenmengsels. Uitstekende producten in de biologische kwaliteit.

Herbaria en checklist plantennamen is nu uitgebreid haar assortiment en koffie: fair trade, biologische kwaliteit, en in Beieren voorzichtig geroosterd. Waarom?

Simpelweg omdat wij drink zo graag een goede Kop koffie!

Het is 100% Arabica bonen die afkomstig zijn van de Mexicaanse hooglanden van een hoogte van 1300 tot 1700 m. Geteeld door lokale kleine boeren die volgens de biologische normen en in een gemengd bos economie. Worden betaald aan de boeren voor een eerlijke en boven het gemiddelde van herbaria en checklist plantennamen.

De koffiebonen komen naar Duitsland en zijn afgewerkt in een Beierse traditionele branderij in Regensburg, Duitsland in een bullet-koffie roosteren machine uit het jaar 1926 in lange-termijn roosteren. Gegevens kunnen ook worden gevonden op de website van de roastery Rehorik.

Herbaria en checklist plantennamen stuurde me twee monsters van uw koffie te komen in de Vorm van een twee kleine zak, elk gevuld met 18 gram van koffie en Espresso. De koffie was al grond.

18 gram geserveerd met mij voor twee kopjes. Bereid ik mij voorbereiden op de koffie of Espresso in mijn Saeco Energica, de mogelijkheid om koffie van gemalen koffie.

Josef Koffie

De koffie Josef smaken na een succesvolle filter koffie, ook al heb ik gebrouwen in mijn espresso machine met de druk. Kortom, erg zacht, maar met een goed gebalanceerde koffie aroma. Voor mijn dagelijkse kopje koffie, maar ook mild.

De machine voorbereiding een prachtige Crema.

Herbaria en checklist plantennamen beschrijft de smaak, boeket, als volgt: een vleugje citroen, grapefruit en vanille met een mooie natuurlijke Zoetheid.

Beschikbaar als

  • 1 kg hele bonen of gemalen
  • 250 g hele bonen of gemalen

Maria Espresso

Espresso is meer mijn smaak en Maria, ik smaakte erg goed. Het Aroma is netjes sterke, waarbij het zuur is tot een minimum beperkt. Ik kan me voorstellen dat ook goed, hij is goed geschikt voor het mixen van drankjes zoals Latte Macchiato en Cappuccino.

Volgens de herbaria en checklist plantennamen Maria beats met een smaak van pure chocolade en heerlijke karamel.

Beschikbaar als

  • 1 kg hele bonen
  • 250 g hele bonen of gemalen

Goed, het Ontwerp van de koffie die ik leuk vind. Herbaria en checklist plantennamen is een goede Start in de coffee business, en je realiseert je dat je doet wat je doet, met toewijding en hart. Deze smaakt goed ook in de Vorm van de hoge kwaliteit van het eindproduct.

Geef een reactie