Mijn Café Melitta

Ik heb de bonen in de loop van de laatste paar weken, de koffie variëteiten van “Mijn Café” Melitta getest.

Ik vind de koffie van de Melitta. In het bijzonder, de Bella Crema “Selectie van het jaar 2014” ik heb het smaakte erg goed en ik regelmatig vult mijn Saeco met de Bella Crema Espresso.

Melitta wil om te spelen met Mijn cafe”de serie a u de kans om de Flair en de smaak van de Cafés huis. Drie nieuwe soorten koffie met verschillende roosteren graden naar voren zijn gekomen, van “mild”, “medium” tot “dark roast”.

Het is al de koffiebonen die perfect zijn aangepast aan de voorbereiding in de volledig automatische koffiemachines.

Verschillende Rassen

Mild Roast – een harmonieus en evenwichtig met een mooie fruitige Noot. De bonen zijn afkomstig uit latijns-Amerika, Oost-Afrika, en Azië-Pacific. Het branden is zacht, bruin en de koffie is dus over het algemeen vrij mild. Melitta geeft een sterkte van 2.

Ik vind het leuk als de koffie smaakt sterk en intens koffie. Dus, ik zal geen gebruik maken van dit soort weer.

Medium Roast – fluweelzacht en full-bodied met een nootachtige ondertoon. De bonen uit latijns-amerika en de regio Azië-Pacific high-land, te imponeren met een fluweel-zachte, volle karakter. De kracht van 3 is gekozen.

Medium Roast, ik bedoel, in plaats van, de nootachtige Aroma kan proeven. Heerlijk.

Dark Roast – vol van karakter en intens met nuances van donker chocolade. De bonen uit latijns-Amerika en de Regio Azië-Pacific zijn donker geroosterd bruin en hebben een intens Aroma.

Met mijn Standaard mix van melk koffie met een Espresso, de iets bittere Nuance gaat om donkere chocolade.

Donker is mijn favoriete Gebraden, en ook het vinden van de weg in mijn Saeco!

 

Al ben ik benieuwd naar de “Selectie van het jaar 2015” van de Bella Crema serie van Melitta. U zal binnenkort worden getest.

Geef een reactie