Mijn iPhone 6 is in de koude eenvoudig

Het volgende Probleem: mijn iPhone 6 ongeveer 1 1/2 jaar oud, op outdoor temperaturen tussen 0°-12° C, en een batterij niveau van onder de 60% net om aan te tonen dat het zou worden aangesloten op de elektriciteit.

Na ongeveer 10-15 min kunt u het apparaat weer normaal, en het lijkt de oude batterij. Weer Uit te schakelen na een paar seconden, echter, is niet ongewoon. Dit overkwam mij ongeveer 10 keer.

Batterij calibratie en Reset de iPhone via iTunes zonder een back-up, bracht geen verbetering.

Ik ben niet alleen en zijn ook van invloed op de iPhone 6s, waarop de in artikel heise zo goed als..

Ik heb geprobeerd om het Probleem te reproduceren en dit is wat ik deed. Voor de opname van de Video ‘ s van de iPhone was voor ongeveer 20-25 minuten bij een temperatuur van ongeveer 5° C buiten. Nadat de stroom is aangezet, het duurde bijna 2 minuten, totdat de iPhone heeft gewoon uitgeschakeld en de huidige geëist.

Apple zelf geeft de ideale temperatuur bereik van 0° – 35° C – met mijn 5° C ik ben dus absoluut in het frame.

Wie wordt beïnvloed door dit probleem?

Geef een reactie