Huls g. 4 van het duits gemaakt. voor de iPhone 5 getest

Via een wedstrijd op de coole Blog northerndelight.de ik heb de chique iPhone case g. 4 van het duits gemaakt. mijn iPhone 5 gewonnen.

Duits gemaakt. g. 4 met een kaart die Starbucks-Kaart in het duits gemaakt zaak duits gemaakt. g. 4 met de iPhone 5

Mijn vriendin en ik hebben al een MacBook Pro sleeve van de vennootschap in het duits gemaakt. betaald en op dat moment was ik al gefascineerd door de goede kwaliteit en vakmanschap van de zaak. De iPhone case is nu een mini-versie van de MacBook of MacBook case is een Maxi-versie van de iPhone-hoesje… Zoals altijd, het is hetzelfde model met dezelfde materialen, en dus ook dezelfde kwaliteit.

Buitenkant van leer, binnenkant van vilt, en alles wordt bij elkaar gehouden door een mooie rode contrast stiksels.

De iPhone zit stevig en strak in de zaak en met de hulp van de pull-tab gemakkelijk terug uit de zaak. Daarnaast is de case is aan de ene kant een groef, kan worden gebruikt voor het opslaan van een plastic kaart. De kaart wordt vervolgens tussen leer en wolvilt.

Op te merken, echter, is dat het geval, waaronder de iPhone heeft een goede dikte. Voor mij, echter, is nog steeds volledig in het frame, zoals het past nog steeds in mijn broekzak zonder bulk toe te voegen.

Ik vind het geval is super en het is nu mijn standaard case voor mijn iPhone en begeleidt me nu in het dagelijks leven.

Geef een reactie