Voor de donkere tijd van het jaar: Philips EnergyUp Wit

Nu de donkere Seizoen is begonnen: als ik laat in de ochtend, het is donker als ik laat in de middag of avond van de Universiteit, is het ook donker. En de meeste van mijn Lezingen worden gehouden in een auditorium dat heeft geen Ramen naar buiten. Uw batterijen opladen in de zon licht kan ik zelden alleen.

Een product testen Voor hen was ik in staat om de test van de daglicht lamp EnergieUp Wit van Philips.

De platte lamp wordt gevoed door Led ‘ s, en maakt een lichtintensiteit van 10.000 Lux, wat overeenkomt met het licht van een schaduwrijk zonne-dag.

De lamp is nu bij mij op het Bureau, en geeft “de energie van het licht”, als ik na een lange Unitag aan de Voor – en de bereiding van de stof.

In eerste instantie was ik een beetje in de war, omdat het licht is behoorlijk koud en ik zou hebben verwacht een warmer geluid, maar de timing van de gewenning en de positieve resultaten van de koude sound-on-film snel vergeten. Een down-regulatie van de intensiteit van het licht is ook mogelijk en nuttig.

De Philips licht techniek ziet er bekend om mijn artikelen in de Philips hue en de innovatieve verlichting design van een intensive care kamer.

Volgens mijn eerste Tests blijkt dat ik me kan focussen sneller op mijn leren, als niet te vermelden dat de EnergyUp Wit is ingeschakeld en wordt al gebruikt vermoeidheid verdwijnt.

Geef een reactie